De Fietseling Bert Stephani

Fietseling: schrijf je in voor de 20, 40 of 60 km

 Merksem gaat op zondag 3 juni de sportieve toer op. Smeer uw benen én uw fietsketting in voor Fietseling, de fietsklassieker voor het hele gezin. Drie routes tonen u de mooiste plekjes in en rondom Merksem. De extra street art route brengt u naar de tofste muurschilderingen in het district. 

U krijgt 3 routes voorgeschoteld, uitgestippeld door Wielervereniging WTC Merksem. Vanop de fiets ontdekt u mooie plekjes in de streek. Tijdens tussenstops kan u even de benen strekken of uw kinderen laten spelen in een speeltuin.

Start en einde aan Bouckenborghpark

Het moment waarop u vertrekt en aankomt bepaalt u zelf. U kan vertrekken tussen 9 en 13 uur in het Bouckenborghpark. Daar eindigen de routes ook. 

Werken uw remmen, versnellingen of fietsverlichting niet naar behoren? Een fietshersteller staat paraat voor kleine herstellingen. Bovendien geniet u 's namiddags - van 12 tot 18 uur - van muziek en toffe animatie bij een verfrissend drankje en een snack.

Ontdek Merkemse street art

We stippelen een extra street art route voor u uit. De bewegwijzerde route is slechts een vijftal kilometer lang en brengt je naar Merksems meest merkwaardige muurdecoraties. Onderweg zie je graffitikunstenaars met hun spuitbussen in actie. Ideaal voor wie grote afstanden niet ziet zitten of voor fietsers die nog wat energie over hebben aan het einde van hun rit.

Gratis deelname met uw A-kaart

In ruil voor een A-kaartbon van 10 gespaarde punten kan u gratis deelnemen aan de Fietseling. U kan uw bon zelf verzilveren bij de voorinschrijving. Spaar zeker ook een puntje aan de A-kaartzuil op de dag zelf. Niet genoeg punten op de A-kaart. Inschrijven is zeker niet duur. Je kan deelnemen voor €3,00. Heb je recht op een kansentarief dan kan je deelnemen aan €0,60. 

Praktisch

Fietseling
zondag 3 juni 2017
start tussen 9 en 13 uur / muziek en animatie van 12 tot 18 uur
€3 VVK | €5 DZ | €0,60 kansentarief | A-kaart punten | <12 jaar gratis

vertrek en aankomst in Bouckenborghpark
Bredabaan 555, Merksem

Route 20 km

Route 40 km

Route 60 km

via bovenstaande links kan u inschrijven voor de route van uw voorkeur. U kan de afstand  nog steeds kosteloos aanpassen op de dag zelf.

Kom op zondag 3 juni met het ticket naar het onthaal in Bouckenborghpark. Daar krijgt u meer informatie over de routes, samen met een drankje en een koek. Wanneer u terug aankomt na uw fietstocht kan u ook nog een gadget afhalen.

Meer info

sportantenne.merksem@stad.antwerpen.be
03 338 72 68

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!