ZOO Antwerpen ZOO Antwerpen - Jonas Verhulst

Met korting naar ZOO Antwerpen deze zomer

Een dagje ZOO Antwerpen, dat is plezier voor jong en oud. Je staat er midden tussen de dieren en ziet ze spelen, vlooien, luieren en ruziemaken. Kom deze zomer mee genieten van al wat de 175-jarige ZOO te bieden heeft en pik 15% A-kaartkorting mee.

ZOO Antwerpen bestaat 175 jaar en is bruisender dan ooit. Wandel tussen de gorilla´s en chimpansees in de nieuwe Mensapenvallei en flaneer verder naar de Buffelsavanne, waar de buffels en vogels vreedzaam samenwonen. Je safarigevoel wordt compleet als je uitkijkt over de nieuwe Savanne met giraffen en grote en kleine zebra’s. Bewonder de zachte koalababy en geniet van het kattenkwaad van de kersverse brilbeerbaby.

Een stukje geschiedenis

Benieuwd naar een bijzonder deel uit de geschiedenis van de 175-jarige ZOO? Met de Expo Cine ZOOlogie keer je terug in de tijd. Op het Vlinderspeelplein leven de jongsten zich uit in thema belle époque en… vlinders! Nostalgische spelen, een zweefmolen, grime, knutselen, boetseren, historische figuranten, gratis rondleidingen én live muziek op de kiosk zorgen voor extra beleving.

Met je A-kaart

  • Op vertoon van je A-kaart krijg je 15% korting bij aankoop van max. 4 dagtickets.
  • Voorwaarden: 15% korting bij aankoop van max. 4 dagtickets voor ZOO Antwerpen aan standaard individueel tarief. Deze dagtickets dienen gelijktijdig aangekocht te worden en zijn enkel geldig op de dag van aankoop. Niet inwisselbaar in speciën, niet cumuleerbaar met andere acties, promoties of voordelen. Enkel geldig aan de kassa. Actie geldig t/m 2/9/2018. Kopieën worden niet aanvaard. Niet geldig op eerder aangekochte dagtickets.
  • Spaar een punt aan de A-kaartzuil in restaurant Savanne.

Meer info

ZOO Antwerpen
www.zooantwerpen.be
 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!