Joris Bulckens for Sylvester

Pannenkoeken smullen met de Sint!

Zaterdag 16 november komen Sinterklaas en zijn gevolg aan in Antwerpen. De Sint meert aan bij het Verbindingsdok - Westkaai en trekt dan richting MAS. Op de Hanzestedenplaats onthult de Sint of er stoute kinderen zijn... Enkele brave A-kaartkapoenen maken kans om samen met de Sint te genieten van een heerlijke pannenkoek.  

Sinterklaas komt met de boot aan in Antwerpen op zaterdag 16 november 2019. Hou je klaar om hem om 13.45 uur te begroeten aan het Verbindingsdok - Westkaai. Het vrolijke gezelschap trekt daarna in stoet naar de Hanzestedenplaats.

Programma

  • 13.45 uur: aankomst van de Sint per boot aan het Verbindingsdok - Westkaai. De burgemeester verwelkomt de Sint.
  • 14.00 uur: de Sint en zijn helpers trekken in stoet naar de Hanzestedenplaats.
  • 14.55 uur: aankomst op Hanzestedenplaats en toespraak.
  • 15 uur: einde van de intrede.

Met je A-kaart

De Sint blijft op 16 november nog nagenieten tijdens een pannenkoekenfeest in het Felix Pakhuis. Er zijn nog enkele plaatsen vrij aan tafel. Wie een A-kaartbon van 10 punten heeft gespaard, kan meedoen aan de wedstrijd. Maak kans op de lekkerste pannenkoek van het jaar in ruil voor een A-kaartbon. De winnaars mogen elk nog 3 personen meebrengen.  

 

DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN. DE WINNAARS ONTVINGEN ONDERTUSSEN EEN E-MAIL.

Meer info

Aankomst Sinterklaas
za 16/11 rond 13.45 uur
Verbindingsdok - Westkaai, 2000 Antwerpen

2 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
Marcus Huyghe

ik veronderstel dat die pannekoeken voor de kinderen zijn.... moeten zij met een persoonlijke A-kaart inschrijven ? Of mag dit via ouder of grootouder ?

Jouw avatar
A-kaart Stad Antwerpen

De winnaars krijgen een ticket voor 4 personen. Best toch dat er een ouder of grootouder bij aanwezig is. Dus geen probleem om met de kaart van ouder of grootouder deel te nemen.