Nyk Dekeyser for Sylvester

Win een 'Dag Sinterklaas'-outfit!

Vanaf 16 november op Ketnet: de gloednieuwe reeks van 'Dag Sinterklaas'! Om dit te vieren lanceert JBC samen met Ketnet en Sylvester een zalige 'Dag Sinterklaas'-collectie. Met 10 A-kaartpunten en een goed antwoord op de wedstrijdvraag, heeft je kind er misschien een leuk Sinterklaaspakje bij!

Het aftellen naar de aankomst van Sinterklaas in de koekenstad is begonnen. Maar wist je dat Sinterklaas eerder dit jaar al even in onze stad verbleef? Dat had alles te maken met de opnames van de gloednieuwe tv-reeks ‘Dag Sinterklaas’, vanaf 16 november te zien op Ketnet! In deze nieuwe fictiereeks krijgen we een inkijk in het universum van de Sint en al zijn vrienden. 

De allereerste uitzending van ‘Dag Sinterklaas’ dateert ondertussen al van meer dan 25 jaar geleden en is deel gaan uitmaken van het collectieve erfgoed van Vlaanderen. De gloednieuwe reeks van ‘Dag Sinterklaas’, opnieuw van de hand van Hugo Matthysen, blaast meteen een nieuwe wind door het Sinterklaas-universum. Behalve Sint en Piet, duiken er ook heel wat vertrouwde personages op: Ramon, Conchita, Professor Van den Uytleg en de kapiteins zullen regelmatig hun opwachting maken.

Daarnaast verwelkomt ‘Dag Sinterklaas’ ook een aantal gloednieuwe figuren: maak kennis met de strenge stafhouder van de Sint, de beschermende Kneta Knieschijf en de enthousiaste Palomita, het nichtje van Conchita.
 

Met je A-kaart

Samen met JBC lanceerden Ketnet en Sylvester een zalige 'Dag Sinterklaas'-collectie. Tien A-kaartpunten gespaard? Doe dan mee aan onze wedstrijd en wie weet krijgt je kind er een leuk Sinterklaaspakje bij! Een pyjama, een paardenpak, een stoere sweater... Heb je gewonnen dan kies je zelf je prijs.

Hoe deelnemen?

DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN. DE WINNAARS ONTVINGEN ONDERTUSSEN EEN E-MAIL.

JBC1|6
JBC1|6
JBC1|6
JBC1|6
JBC1|6
1|6

Meer info

Dag Sinterklaas

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!