FOMU fotografiekamp

Win een fotografiekamp in het FOMU!

Groot of klein, alle kinderen zijn welkom in het FOMU. Meer nog, tijdens schoolvakanties zijn zij de baas! Met 10 A-kaartpunten op de teller, maak je kans op een plaatsje voor een fotografiekamp in augustus.

Ook in de zomervakantie kan je in het FOMU terecht voor een flinke portie fotografie en plezier. Heb je thuis een kleine fotograaf in wording of een speurneus die niet kan stilzitten? Van foto’s ontwikkelen in de donkere kamer tot een buggytour voor de allerkleinsten; een uitstap met kinderen naar het FOMU is een ervaring om nooit te vergeten.

Fotografiekampen

Is je zoon of dochter gepassioneerd door fotografie?​ Goed nieuws! Het FOMU organiseert 2-daagse, 3-daagse en 4-daagse fotografiekampen in augustus voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Ze kunnen er volop experimenten met foto’s en filmpjes. Bekijk het aanbod en schrijf in. Of doe mee aan de wedstrijd en win een van de gegeerde plaatsjes.

smARTbox

Met de smARTbox maak je van jouw bezoek een onvergetelijke ervaring. Trek samen met de kinderen op avontuur door het museum of laat hen de tentoonstellingen helemaal zelf ontdekken. Jullie gaan naar huis met leuke gadgets!

Zomerse Zondagen

Elke zondag in juli en augustus zijn er gratis activiteiten voor kinderen waarvoor je niet moet inschrijven. Kom langs en maak een flipboekje of ga met de allerkleinsten (1-4 jaar) op buggytour door het museum. Of wat dacht je van een sessie kinderyoga voor kinderen tussen 4 en 8 jaar op zondagochtend? Hiervoor moet je wel vooraf inschrijven.

Met je A-kaart

Zes A-kaarthouders met een A-kaartbon op de teller maken kans op een plaatsje voor een fotografiekamp in augustus, in ruil voor 10 punten:

  • 2 plaatsen voor de Fotostage Stop Motion van dinsdag 14 augustus tot en met vrijdag 17 augustus voor kinderen tussen 10 en 12 jaar
  • 2 plaatsen voor het Fotolab van dinsdag 22 tot en met woensdag 23 augustus voor kinderen tussen 7 en 10 jaar
  • 2 plaatsen voor de Fotostage van dinsdag 28 augustus tot en met vrijdag 31 augustus voor kinderen tussen 10 en 12 jaar

Hoe deelnemen aan de wedstrijd?

  • Zoek het antwoord op volgende wedstrijdvraag: Met welke doebox kunnen kinderen op een speelse manier het FOMU ontdekken?
  • Vul je antwoord in op het wedstrijdformulier. Zorg dat alle vereiste velden ingevuld zijn.
  • Je kan slechts eenmaal deelnemen en enkel met je eigen A-kaart.
  • Deelnemen kan tot en met vrijdag 13 juli. De 6 winnaars worden per e-mail gecontacteerd. 

Meer info

www.fotomuseum.be

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!