Vergaderzaal Luchtbal

6 redenen om Zaalzoeker te gebruiken

Zoekt u een zaal voor uw feest, vergadering, hobby, voorstelling of sportactiviteit? Kijk dan op de website van Zaalzoeker. U kiest er uit meer dan 1200 zalen in Antwerpen. Ontdek hier waarom Zaalzoeker de moeite loont.

1. Zaalzoeker is er voor iedereen

Of u nu een zaal zoekt als particulier, bewonersgroep, vereniging of bedrijf: hier vindt u dé geknipte ruimte voor uw activiteit. Zaalzoeker helpt iedereen die iets organiseert en stimuleert zo ontmoeting in de stad. 

2. Zaalzoeker is uitgebreid

In Zaalzoeker zitten meer dan 1200 zalen. Van vergaderruimte tot feestzaal, van sporthal tot repetitiekot. Of wil u liever een ruimte voor uw kunstexpo, kookworkshop of dansvoorstelling? U vindt het hier allemaal.

3. Zaalzoeker is gebruiksvriendelijk

Het werkt eenvoudig. Stel enkele zoekfilters in, zoals uw activiteit, het aantal deelnemers, de locatie die u verkiest en de infrastructuur die u nodig hebt. Vervolgens ziet u alle zalen die aan uw criteria voldoen. 

4. Zaalzoeker is gedetailleerd

Per zaal krijgt u foto’s én gedetailleerde info over onder meer de capaciteit, toegankelijkheid, aanwezige infrastructuur en bereikbaarheid. U kan meteen contact opnemen of een huuraanvraag starten bij de aanbieder van de ruimte.

5. Zaalzoeker is digitaal

U kiest zelf wanneer en op welk tempo u een zaal zoekt. U hoeft niet meer te telefoneren, googelen of al uw kennissen aan te spreken. 

6. Zaalzoeker biedt een hulplijn

Voor wie digitaal nog niet helemaal mee is, is er een hulplijn. Daar kan u naar bellen als u vragen hebt of wanneer het digitaal zoeken nog niet goed lukt. Als vereniging kan u via de contactknop ook assistentie vragen bij uw zoektocht. 

Meer info

Vind uw ideale zaal op www.antwerpen.be/zaalzoeker.
zaalzoeker@antwerpen.be 
tel. 03 338 65 97 (op werkdagen van 9 tot 12 uur)

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!