Sfeerzwemmen in zwemcentrum Wezenberg Victoriano Moreno

Gezelligheid troef tijdens sfeerzwemmen

Heeft u genoeg van al dat zetelhangen op donkere avonden? Kom dan sfeerzwemmen in een van de Antwerpse zwembaden. Met gedimde lichten en een aangenaam muziekje wordt uw zwembeurt sfeervoller dan ooit!

Sfeerzwemmen is de perfecte combinatie van bijpraten met vrienden en familie en zwemmen in de meest aangename omstandigheden. U zwemt niet langer in het lelijke tl-licht, maar plonst door prachtig onderwaterlicht en coole led-stralers. Met deze speciale lichteffecten wordt de zwemhal omgetoverd tot een sprookjesachtig decor.  Bovendien worden uw oren verwend met aangename achtergrondmuziek. En dit allemaal aan het normale toegangstarief!

Vier zwembaden

U kan in vier Antwerpse zwembaden terecht voor het sfeerzwemmen: zwembad Arena in Deurne, Olympisch zwemcentrum Wezenberg in Antwerpen, zwembad De Schinde in Ekeren en zwembad Park van Merksem.   

Vier tijdstippen

De sfeerzwemuren verschillen per zwembad. Bekijk ze op onderstaande webpagina en ontdek er nog meer thema-uren. Want naast sfeerzwemmen kan u bijvoorbeeld ook speelzwemmen met uw (klein)kinderen. Pret verzekerd!

Verwante info:

3 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
miek0502

Ik vind niet wanneer het Sfeerzwemmen doorgaat in het Arena-zwembad?

Jouw avatar
Kaemon123

ik ook niet

Jouw avatar
SportingA

Beste miek0502 en Kaemon123 Vanaf volgende week donderdag kunnen jullie terug komen sfeerzwemmen in Arena van 20 tot 22 uur. De webpagina van zwembad Arena wordt vandaag nog aangevuld. Veel (sfeer)zwemplezier!