Een kat op straat. Thinkstock

Hoe denkt u over katten?

De Universiteit Gent onderzoekt manieren om de populatie aan zwerfkatten beter te beheren (POPCAT-onderzoek). Daarom doet de universiteit een online enquête. Ook u kan deelnemen door de vragenlijst in te vullen.

Vul de enquête in

Het invullen duurt een tiental minuten. U kan de vragenlijst volledig anoniem invullen. U kan deelnemen tot eind mei.

Deelnemen

Alle antwoorden verkregen in het kader van het POPCAT-onderzoek zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. De verkregen resultaten zullen uitsluitend worden gebruikt voor de onderzoeksdoeleinden van het POPCAT-onderzoek en zullen slechts op een geanonimiseerde wijze worden weergegeven na de verwerking van deze antwoorden.

Meer informatie

Universiteit Gent POPCAT
ciska.deruyver@ugent.be

3 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
Ritajalon

Wat ik voel en denk voor en over poezen kan ik niet beschrijven in de opties die gegeven worden in deze enquête. Zwerfpoesjes zijn de slachtoffers van onze maatschappij en betekenen zeker geen overlast als er goed voor hen wordt gezorgd en als ze onvruchtbaar worden gemaakt. Ik zet me zo veel als ik kan voor hen in en erger me aan de manier waarop veel mensen met hun dieren omgaan. Dieren zijn geen wegwerpartikels . Leren omgaan met dieren en hen respecteren zou een essentieel onderdeel van de opvoeding moeten zijn.

Jouw avatar
MaritaWuyts

Helemaal eens met Rita Jolan

Jouw avatar
nancy.vandevelde

Goed gezegd Rita. Zo denk ik er ook over. Elk dier heeft recht op een gezond, veilig en warm nest. Hun dankbaarheid is onbeschrijflijk en oprecht.