Man voert energiescan uit

“Ik kreeg gratis nieuwe spaarlampen”

Wil u besparen op uw energiekosten? Laat dan een gratis energiescan uitvoeren, net zoals Rita Bosman deed. Na een doorlichting van uw woning krijgt u adviezen en enkele gratis producten om energie te besparen.

Rita Bosman: “Zo’n energiescan kan nooit kwaad,dacht ik. Het energieteam inspecteerde mijn woning heel grondig. Waar nodig vervingen ze een oude lamp door een spaarlamp en in mijn douche hebben ze een spaardouchekop geïnstalleerd. Verder hebben ze berekend wat ik maandelijks verbruik aan energie. Ze wilden ook nog een folie aanbrengen om te isoleren, maar dat hoefde niet omdat ik dat elke winter zelf doe.”

Huisbaas contacteren

“Sommige zaken kan ik als huurder niet zelf aanpakken. Zo is de boiler voor warm water blijkbaar aan vervanging toe. Het dak moet worden geïsoleerd, want dat is verplicht vanaf 2020. Daarmee kan ik best wel wat besparen op mijn factuur. Maar dat zijn zaken voor de eigenaar. Het energieteam zal mijn huisbaas daarom zelf contacteren met uitleg over mogelijke subsidies.”

“Ik heb mijn buren aangeraden om ook een energiescan te laten doen. Dat je thuis advies krijgt over wat je kan verbeteren, vind ik een goede zaak.” Ontdek bij het EcoHuis of u ook in aanmerking komt voor een gratis energiescan.

EcoHuis

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!