Zomer in Antwerpen: mensen barbecuen aan de tribune aan de Schelde tijdens de zonsondergang

Koop uw tickets voor de Zomer van Antwerpen

Zet u klaar achter uw computer, neem uw telefoon bij de hand, want de Zomer van Antwerpen ticketverkoop is weer in het land! Vanaf zaterdag 8 juni om 10 uur kan u tickets kopen. Bekijk snel welke leuke nieuwigheden ze in petto hebben.

Nieuw bij de Zomer van Antwerpen

Voor het programma van de Zomerfabriek kon iedereen leuke ideeën voor activiteiten insturen. Op 72 dagen worden bijna dubbel zoveel events georganiseerd, van vintage marktjes tot muzikale bingo-avonden.

In de Zomerbar aan de Sloepenweg kan u voortaan niet enkel naar circusvoorstellingen gaan kijken, er komen ook twee theatervoorstellingen en een kermis voor kinderen.

Zomer voor iedereen

De Zomer bestaat dit jaar 25 jaar en trakteert iedereen. Op 28 mei kon u al naar de gratis theatervoorstelling Odyssee gaan kijken. Daar bovenop wordt dit jaar 'Zomer voor iedereen' gelanceerd, een mooi initiatief om drempels te verlagen. U kan bij de aankoop van uw tickets een bedrag doneren. Dat wordt dan gebruikt om mensen met net dat beetje minder de kans te geven tickets voor de voorstellingen te kopen aan een goedkoper tarief.

Ook werd er gewerkt aan een grotere toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Er is een circusvoorstelling met audiodescriptie zodat blinden en slechtzienden kunnen meegenieten, en slechthorenden krijgen tijdens twee voorstellingen luisterondersteuning via een hoofdtelefoon. 

Afspraak 8 juni om 10 uur

Bekijk nu alvast het volledige programma en kies uw favoriete activiteit of voorstelling uit. Het aanbod loopt van 21 juni tot 1 september.

  • Bestel online via de website van de Zomer van Antwerpen. Maak op voorhand uw account aan, zodat u bij het online bestellen enkel nog moet inloggen.
  • Bestelt u liever via de telefoon? Bel dan het nummer +32 3 50 20 777.
  • Vanaf 24 juni is ook de balie in de Zomerbar aan de Sloepenweg opnieuw open.

Herinneringen aan 25 jaar Zomer van Antwerpen

Hebt u nog leuke foto's, filmpjes, tekeningen of andere memorabilia overgehouden aan één van de vorige edities van de Zomer van Antwerpen? Dan mag u deze nog altijd insturen. Ze worden dan opgenomen in de tijdlijn voor de 25e verjaardag van Zomer van Antwerpen.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!