De Grote Schijn

Tickets te koop voor tweede editie van audiovisueel spektakel 'De Grote Schijn'

Na het succes van vorig jaar komt er van 25 oktober tot en met 11 november 2019 een tweede editie van De Grote Schijn in het Rivierenhof. Een magische avondwandeling langs een feeëriek verlicht pad met eeuwenoude fluisterende bomen en mysterieuze verrassingen onderweg. Unieke innoverende snufjes en lumineuze emoties zullen u weer meevoeren tijdens dit betoverende spektakel. Bestel op tijd uw tickets.

Na overweldigend succes vorig jaar: Grote Schijn keert terug naar Rivierenhof  in het najaar

Kruis de herfstvakantie van 2019 alvast aan in uw agenda, want dan is er opnieuw De Grote Schijn. Een magische avondwandeling langs een feeëriek verlicht pad met eeuwenoude fluisterende bomen en mysterieuze verrassingen onderweg, in het Rivierenhof. 

Vorig jaar waren alle tickets in een mum van tijd de deur uit: meer dan 35.000 wandelaars raakten toen betoverd en ontdekten het mystieke Rivierenhof in de schaduw van de nacht. Omwille van het overweldigende succes, keert De Grote Schijn nu terug. Het belooft opnieuw een uniek audiovisueel spektakel en zinnenprikkelende tocht door het donker te worden. 

Bezoekers en wandelaars vielen van de ene verbazing in de andere: fluisterende struiken, niezende bomen, fluorescerende paddestoelen of een varenwoud dat in een waterpoel verandert, … De makers beloven ook tijdens de volgende editie heel wat monden te laten openvallen van verbazing.

Wat mag u verwachten?

Regisseur Christophe Van Hostauijen: 
Voor deze nieuwe editie van de Grote Schijn werken we verder op onze eigenzinnige aanpak van vorig jaar. Dit jaar gaan we zelfs nóg een stapje verder en zetten we de natuur nog meer in ‘the picture’ als specifieke klankbron. Geen muziek, maar een delicate balans van specifieke klanken die de ervaring van de wandeling alleen maar extra kracht bij zetten. Met speciale opnametechnieken registreren we klanken ín bomen, denk bijvoorbeeld aan het geluid van de sapstroom tijdens de lente of klanken die ontstaan in de boom bij hevige wind. Zo willen we onze wandeling nog meer in harmonie brengen met onze belangrijkste acteur, namelijk de natuur zelf.” 

Tickets zijn nu al online beschikbaar via www.degroteschijn.be 

Bekijk hier de beelden van 2018

Meer info en tickets

De Grote Schijn
van 25 oktober tot en met 11 november 2019 
Rivierenhof
www.degroteschijn.be

3 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
Stefaan Braet

Komt Sodi+ niet tussen voor de toch wel redelijk dure tickets? Je zal maar met een gezin van vijf personen zijn...

Jouw avatar
Aythami Espantoso Luis

Veel te duur, helaas. Kan men tickets kopen met de A-kaart punten? Of toch een korting?

Jouw avatar
Astad Contactcenter

Beste Stefaan, momenteel is dit voordeel niet opgenomen bij Ekivite. Geef dit gerust als suggestie door aan Sodi+ (https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/sodi/contactgegevens)