Smaakmeesters: deelnemende zaak Jonathan Ramael

Win een van de laatste tickets voor de comedyshow 'Keukengeheimen'

Een maand lang de passie van Antwerpse chefs ontdekken, dat is het culinaire festival Smaakmeesters! En de A-kaart staat mee op het menu. Doe mee aan de wedstrijd en maak kans op een van de laatste duotickets voor de comedyshow 'Keukengeheimen' van Joost Van Hyfte op zondag 28 oktober.

114 Antwerpse horeca- en speciaalzaken staan te popelen om hun vakmanschap te delen en je gastronomisch te verwennen. Het volledige programma en alle deelnemende zaken vind je op www.smaakmeesters.be.

Begeleide culinaire wandelingen 

Tijdens drie opeenvolgende weekends in oktober kan je op stap met een gids langs een bijzondere Smaakmeestersroute. Je betaalt 20 euro en maakt een culinaire wandeling van 2,5 uur. Je stopt bij drie Smaakmeesters voor een proevertje (inbegrepen in de deelnameprijs). 

De keukengeheimen van Joost van Hyfte

Ken je de grappigste kok van Vlaanderen? Dat is stand-up comedian Joost Van Hyfte. Hij was jarenlang restaurantuitbater en kent de horeca vanbinnen en vanbuiten. In het kader van Smaakmeesters brengt Joost zijn show ‘Keukengeheimen’. Tijdens zijn vorige shows leerde Joost hoe je op een simpele manier je vrienden kunt imponeren met culinaire kunsten. 'Keukengeheimen' is anders: misschien heeft Joost wel dingen op te biechten. Dingen die je als restaurantbezoeker misschien liever niet weet… 

Met je A-kaart

Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een duoticket voor de comedyshow 'Keukengeheimen' op zondag 28 oktober om 20 uur in het Zuiderpershuis. Voor deze show zijn er enkel tickets te winnen, niet te koop. We hebben maar liefst 75 tickets in de aanbieding! 

Hoe deelnemen? 

  • Kijk eerst even na of je op zondagavond 28 oktober zeker vrij bent.
  • Zoek het antwoord op de wedstrijdvraag: Naast restaurants nemen er ook speciaalzaken deel aan Smaakmeesters. Weet jij hoeveel dit er precies zijn? 
  • Vul je antwoord in op het wedstrijdformulier. Zorg dat je alle overige verplichte velden invult.
  • Je kan slechts eenmaal deelnemen en enkel met je eigen A-kaart.
  • Deze wedstrijd loopt tot en met vrijdag 12 oktober 2018.
  • De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Tip: het antwoord vind je op www.smaakmeesters.be.

Meer info

Comedyshow 'Keukengeheimen' van Joost Van Hyfte
zo 28 oktober om 20 uur
Zuiderpershuis, Waalsekaai 14, 2000 Antwerpen

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
Treibeltje

Dat is weeral smullen geblazen.