AVEN - Antwerpen Vroeger & NU

Tijdreizen is mogelijk met de Antwerpen Vroeger en Nu app! Stap in een wonderlijke magische wereld waar heden en verleden elkaar ontmoeten en dromen werkelijk worden. Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur doorheen de geschiedenis van onze wonderbaarlijke stad!

Indiener

Team Antwerpen Vroeger en Nu

Beschrijving

Tijdreizen is mogelijk met de Antwerpen Vroeger en Nu app! Stap in een wonderlijke magische wereld waar heden en verleden elkaar ontmoeten en dromen werkelijk worden. Met behulp van Augmented reality technologie worden de oude beelden in het hedendaagse straatbeeld getoverd. Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur doorheen de geschiedenis van onze wonderbaarlijke stad !!!

Deze app lost het volgende probleem op:

Hoe zag onze stad er vroeger uit? Hoeveel is er doorheen de jaren veranderd? Kan ik die oude beelden niet met mijn eigen ogen zien in het hedendaagse straat beeld?

Hoe lost deze app dat probleem op?

Met behulp van een kaart en gps systeem word het historisch beeldmateriaal in kaart gebracht. De photo's kunnen op het mobiele apparaat bezichtigt worden en met behulp van Augmented Reality worden de beelden live in het hedendaagse straatbeeld weergegeven.