Digipolis Antwerpen
Digipolis.

De stad Antwerpen kiest voor een doorgedreven digitale dienstverlening op maat en zet er flink de pas in om dit te realiseren. De medewerkers van Digipolis Antwerpen, de IT-partner van de stad, zetten elke dag mee hun schouders onder deze uitdaging.

Duval Guillaume
Duval Guillaume

“Er is slechts één ding erger in het leven dan dat er over je wordt gesproken, namelijk dat er niet over je wordt gesproken.” (Oscar Wilde)

These Days
These Days

These Days is een geïntegreerd, multidisciplinair communicatiebureau met 150+ medewerkers dat klanten als Telenet, Pioneer, Microsoft, Mazda, Media Markt, Miele, de Nationale Loterij, JBC, VAB, Bel Fromageries, …een breed portfolio a...

Design is Dead
Design is Dead

Het Antwerpse Design is Dead is een creatief full-service agency met een digital heartbeat dat media-onafhankelijk advies geeft vanuit een sterke design-onderlegde visie.

Rombit
Rombit

Rombit ontwikkelt smart industry en smart city producten met behulp van Internet of things-technologie. Het bedrijf is bekend van de slimme verkeersborden A Sign en de mobiele werfscanners BadgeControl. Het voornaamste product Romcore koppelt met ...