Klasbezoek in bibliotheek PermekeJoost Joossen

Rondleidingen in de bib

Als leerkracht kunt u met uw klas tijdens een rondleiding actief kennismaken met de werking van de bib. Of bent u lid van een vereniging of groep? Breng dan zeker eens een begeleid bezoek op maat van uw groep aan hoofdbibliotheek Permeke.

Dien een aanvraag voor een klasbezoek of rondleiding op tijd in en maak gebruik van het juiste elektronische formulier. U krijgt binnen de week antwoord of uw bezoek al dan niet kan plaatsvinden op het door u gevraagde tijdstip.

  • Wilt u met uw klas (-12 jaar) onder begeleiding een bibliotheek bezoeken? Vul dan het e-formulier Aanvraag van een bibliotheekbezoek in.
  • Klassen, groepen of verenigingen die een bezoek aan Permeke willen brengen, maken gebruik van het e-formulier op www.permeke.org. Wenst u bib Permeke op eigen houtje te verkennen met uw groep of klas? Stuur dan vooraf een mailtje naar info.permeke@antwerpen.be 
  • Wilt u met een groep jongeren (12-15 jaar) een bibliotheek bezoeken met de gratis BIBIT-app voor tieners? Maak dan gebruik van het Aanvraagformulier BIBIT voor groepen.

Verwante info: