Borgerhouts animalier Michael Bracke geeft een workshop dieren beeldhouwen op de Kunstendag voor Kinderen Victoriano Moreno

Borgerhouts Talent?

Borgerhouts Talent is een project dat de passie van Borgerhoutenaren die met kunst bezig zijn in de kijker plaatst. Borgerhout bruist van het talent! Maar wat er in Borgerhout allemaal gebeurt, daar mogen we gerust meer over opscheppen. Lees hier alles over de amateurkunstenwerking van Borgerhout. 

Focus op presentatiekansen

In 2017 gaven we het startschot aan Borgerhout Talent, waarmee we willen tonen dat Borgerhout bruist van het creatief talent. We trekken bewust de kaart van de lokale creatieveling. Borgerhout is heel wat evenementen rijk. We willen zoveel mogelijk lokale individuen en verenigingen een podium geven op de reeds bestaande evenementen. Dankzij deze presentatiekansen wordt ontmoeting en uitwisseling gecreëerd tussen heel wat mensen.

Week van de Amateurkunsten (WAK)

De Week van de Amateurkunsten van vrijdag 27 april tot en met zondag 6 mei 2018 toont de grote bedrijvigheid in Borgerhout. Er is een gevuld programma met elke dag minstens 1 activiteit. Meer dan 20 uiteenlopende activiteiten van optredens, over workshops tot dansinitiaties. Hopelijk tot op een activiteit en hou www.borgerhoutstalent.be in de gaten om op de hoogte te blijven.

Talent in de kijker

Met een fotoproject en promotiefilmpjes willen we onze Borgerhoutse talenten op een welverdiend voetstuk plaatsen en Borgerhoutenaren aansporen om een creatieve hobby te zoeken. Want creatief met kunst bezig zijn is plezierig, ontspannend, verrijkend en leerrijk.

Ontdek de foto’s en filmpjes op www.borgerhoutstalent.be.

Bent u zelf creatief en wil u uw kunsten tonen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We zetten uw talent graag in de kijker.

Ondersteuning

Op zoek naar de ideale ruimte voor een expo, een financieel duwtje in de rug, materiaal voor je activiteit, hulp bij het invullen van een subsidieaanvraag, promotie voor uw activiteit,… Stel uw vraag. We helpen u graag verder.

Een overzicht van bestaande infrastructuur, financiële ondersteuningsmogelijkheden, logistieke, inhoudelijke en promotionele ondersteuning vindt u op www.borgerhoutstalent.be

Meer informatie

cultuurantenne.borgerhout@stad.antwerpen.be
tel. 03 338 17 88

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!