Jonathan Ramael

Deelnemen aan Borgerrio?

Wilt u iets verkopen op Borgerrio, uw product voorstellen of de vereniging waarvoor u zich vrijwillig inzet in de kijker plaatsen? Dit is allemaal mogelijk. Hierbij vindt u een overzicht van alle mogelijkheden tijdens Borgerrio op 22 juni. 

 

Braderij

Wilt u uw koopwaar aanbieden of met een foodstand op de braderij op de Turnhoutsebaan staan? Dit kan. U betaalt 80 euro voor een standplaats van vijf meter. Per extra meter betaalt u 15 euro. U voorziet zelf in het materiaal voor uw stand. Volzet is volzet.

Lokale handelaars en horeca die lid zijn van de winkeliersvereniging BoHo 2140 (die hun lidgeld van 2019 betaald hebben) mogen gratis deelnemen aan de braderij en krijgen een stadstent, tafels en stoelen ter beschikkig.

De braderij loopt van 11 tot 20 uur. 

Info & kandidaat stellen

Wereldmarkt

Bent of kent u een Borgerhoutse vereniging, initiatief, collectief...? Heeft jullie vereniging een sociaal, verbindend, cultureel of sportief doel? Op de Wereldmarkt in de Eliaertstraat is er ruimte om dit op een leuke manier voor te stellen! U mag ook iets kleins verkopen ter sponsoring. Organisaties met een commercieel aanbod komen niet in aanmerking. Er is materiële en praktische ondersteuning door de dienst ontwikkelingssamenwerking en het district Borgerhout.

De wereldmarkt loopt van 13 tot 18 uur.  

Info & kandidaat stellen

Rommelmarkt

Hebt u nog wat materiaal op zolder staan? Reserveer dan een plaats als standhouder op de rommelmarkt op het Laar. U betaalt 1 euro per meter. 

De rommelmarkt loopt van 9 tot 20 uur.

Info & kandidaat stellen

Play-Off Plaza

De leukste sport- en spelstraat van't land zoekt sportclubs en vrijwillige & professionele jeugdwerkorganisaties die hun aanbod bekend willen maken op Borgerrio. Bekend maken van het aanbod is leuk, maar een actief aanbod waar kinderen en jongeren aan kunnen deelnemen, is echt top. Er is materiële en praktische ondersteuning door de jeugddienst en sportantenne van Borgerhout.

De Play-Off Plaza loopt van 13 tot 18 uur. 

Info & kandidaat stellen

Low Tech Festival

Tijdens Borgerrio op 22 juni organiseren 11.11.11, Rooftoptiger, De Roma en LCB Borgerhout een Low Tech Festival, met een aanbod voor jong en oud in en aan De Roma. Ze zoeken hiervoor sprekers, uitvinders, ontwikkelaars en workshopgevers. Heeft u een leuk aanbod dat past binnen het thema? Aarzel dan niet om uw voorstel in te sturen voor 16 april.

Het Low Tech Festival loopt van 13.30 tot 17.30 uur.

Meer info

Vrijwilliger

Natuurlijk kan u ook als vrijwilliger meewerken. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor een groot evenement als Borgerrio. Dankzij hen is de Turnhoutsebaan en zijstraten een fantastische plek om op 22 juni te zijn. Uiteraard worden de vrijwilligers zo goed mogelijk ontvangen, begeleid én bedankt! Meer info over de taken vindt u hier

Info & kandidaat stellen

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!