Francois De Heel

Line-up hoofdpodium: Bakeliet Stage

Borgerrio bulkt de hele dag lang van muziek en dans! Ook op het hoofdpodium, dit jaar op het Laar, komt u ogen en oren te kort voor een geweldige mix van artiesten. 

Programmatie

16.00 – 16.30 uur: DJ Ben Mouling aka Benny Blue
16.45 – 17.30 uur: The Nice Guys 
18.15 – 18.45 uur: SLM
19.15 – 20.15 uur: Residentes In
20.45 – 22.00 uur: Rootman J. & Zionyouth
 

Praktisch

  • zaterdag 23 juni 2018
  • start om 16 uur, vlak na de match van de Rode Duivels tegen Tunesië
  • einde om 22 uur
  • Bal PopuLaar, Bakeliet Stage, Laar
  • gratis
  • ​er is een ringleiding voor slechthorenden voorzien

Biografie artiesten

16.00 tot 16.30 uur
DJ Ben Mouling aka Benny Blue

Benny Blue is dé resident dj van Radio Modern maar legt in zijn dj sets ook moderne accenten. Vintage en retro zijn de specialiteiten van deze DJ maar evengoed switcht hij naar een eclectische mix van retro en de hits van de jaren 80 tot nu.

Speciaal voor Borgerrio zal deze allround entertainer het publiek na de overwinning tegen Tunesië nog een half uur langer in een feestroes houden.   

16.45 tot 17.30 uur
The Nice Guys

​The Nice Guys zorgen voor gepaste opwarming met hun feestelijke mix van ska en reggae. De Gentse band is al sinds 2001 actief en groeide uit tot een 9-koppige band met blazers. De groepsleden zijn Koen De Wit, Lieven De Wit, Dries Druyts, David Hermans, Diederik De Vos, Jens Waelput, Wim Lammertyn, Edward Demoor en Hendrik Maes.

 

The Nice Guys

18.15 tot 18.45 uur
SLM

SLM is een Hip Hop duo uit Antwerpen. Salahdine Ibnou Kacemi en Saïd Boumazoughe besloten in 2017 om na 5 jaar NoMoBS iets anders uit te proberen, een zijproject, wat SLM is geworden. Na hun 1ste single “Stalla” wat meer een introductienummer was, braken ze door met hun 2de single “Ewa Ja”. “Ewa Ja” werd het kinderwoord van het jaar 2017.

SLM is op dit moment het duo die je in de gaten moet houden en waarvan veel wordt verwacht voor de Vlaamse Hip Hop. Kom dat zien!

19.15 tot 20.15 uur
Residentes In

Residentes In is een Cubaanse band gevestigd in België, ontstaan in 2009. Residentes In is extreem dansbaar vanwege de subtiele mix van Caraibische ritmes. Onder impuls van zijn regisseur "El bamba", speelt de band live Cubaanse muziek met hedendaagse arrangementen:  mambo, cha-cha-cha, reggeaton. Een sterke latin jazz-invloed, vermengd met een ziel van funk. Laat het feestje beginnen.

bandleden: Pierre Anckaert (piano), Maikel Zamora (drums), Leonid Munoz (tumbadoras), Ruben Gonzales (trompet), Marcelo Terra (saxofoon tenor), Fernando Blanco (zange), Tomas Sotolongo (zang) en Adalberto Dominguez (bass en regisseur)

20.45 tot 22.00 uur
Rootman J. & Zionyouth

Rootman J. is een entertainer pur sang! Deze muzikale jonge leeuw vol energie werd geboren in Sierra Leone. België is zijn uitvalsbasis sinds 2002. Hij richtte de Zionyouth-crew op. Zionyouth is een Roots Reggae-crew samengesteld uit jonge en ervaren muzikanten. Ze verspreiden de boodschap van liefde, eenheid en gelijkheid met hun muziek en geven zelf het goede voorbeeld door schoolprojecten in Afrika te ondersteunen.

De band stond al op Reggae Geel, Couleur café, Sfinks mixed, Milan zomerfestival Italië en Zapatafest in Duitsland. Verwacht u aan een feestje van begin tot einde. 

Presentator
Ben Mouling aka Benny Blue

Benny Blue is reeds tien jaar hét gezicht van de Radio Modern feesten.
Hij kent dus alle kneepjes van het vak als het aankomt op een publiek entertainen en opwarmen!

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!