Lokale Helden op Borgerrio

Lokale helden, jonge en/of beginnende muzikanten, spelen op de Lokale Helden avond van Fiesta Fortuna op vrijdag 26 april. Fiesta Fortuna is het driedaags feest op het Moorkensplein ter ere van de 10de verjaardag van Madam Fortuna. De winnaar van de wedstrijd krijgt een plekje op het hoofdpodium van Borgerrio.

Vier Lokale Helden

De eerste lokale held is Emanoel Nascimento Borges, ook wel gekend als FARAO. Hij is een 21-jarige rapper. Het podium is geen onbekend terrein voor FARAO. Eerder stond hij al op podium van KAVKA, DiverCity, GRINTRA en de Arenbergschouwburg. FARAO, een jonge rapper op weg naar de top.

De tweede lokale held die zal optreden op 26 april is Ishango Tree. Een 11-koppige band die inspiratie vindt in Arabische, West-Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse muziek. Via hun muziek vertellen zij een verhaal van de wereld en streven zij naar verbondenheid. Zeker de moeite!

Charlie’s Barn is de derde groep van Lokale Helden. Het is een jonge, maar zeer gemotiveerde opkomende groep. De groep bestaat uit zangeres Lisa, bassist Boris, drummer Ruben, violiste Flore, pianist Senne, gitarist Jonas en saxofonist Stan. Samen zullen zij strijden voor de podiumplaats op Borgerrio.

And last but not least Mugger Hugger. Een opkomende groep met veel talent. Dora, Simon en Midas zijn misschien de jongste onder onze Lokale Helden, maar onderschat hen niet. Samen zullen ze er een knallend optreden van maken.

Line-up

  Lokale Heldstart optredeneinde optreden
FARAO18u3019u00
Ishango Tree19u1519u45
Charlie's Barn20u1520u45
Mugger Hugger21u1521u45

Praktisch

  • Lokale Helden avond Fiesta Fortuna
  • Vrijdag 26 april, 18.30 tot 22 uur
  • Tent op het Moorkensplein
  • Gratis
     

Met steun van het district Borgerhout

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!