WK-voetbal

Topsporters in actie op Borgerrio

Dit jaar treft u enkele absolute wereldsterren op Borgerrio. Wat dacht u van Kevin De Bruyne of Eden Hazard? We plaatsen namelijk een reuzenscherm op het festival om de WK-wedstrijd België – Tunesië live en in de unieke Borgerrio sfeer te volgen. Wist u trouwens dat drie van onze Rode Duivels een ‘thuismatch’ spelen in Borgerhout? 

Tussen de optredens door geniet u in een zuiders, feestelijk sfeertje van de wedstrijd. Dankzij kinderanimatie kunnen ouders de match ongestoord volgen. Is uw zoon of dochter nog op zoek naar de laatste Panini-stickers? Breng dubbele plaatjes mee en wissel ze op de ruilbeurs tussen 13 en 14 uur. Of misschien waagt uw kleine voetbalkampioen zich liever aan een wedstrijdje balgoochelen? Wie de bal het langst in de lucht kan houden wint. De recordhouders mogen hun kunnen op het podium tonen tijdens de rust.

Kom in het rood (#redtogether) en breng uw Belgische vlag mee. Laat u gratis schminken en transformeer uzelf tot een échte, trouwe Belgische voetbalsupporter. 

Radja, Moussa én Romelu spelen een thuismatch

Wist u dat 3 Rode Duivels een thuismatch spelen in Borgerhout? Radja Nainggolan, de Romeinse keizer/krijger die oorlog maakt op het middenveld, werd geboren op 4 mei 1988 in Borgerhout en woonde als kind in de Eliaertsstraat. En ook topschutter Romelu Lukaku zag het levenslicht in ons district. Zal Big Rom ons naar de wereldtitel schieten? Dribbelwonder Moussa Dembele, ging naar school in het Te Boelaarpark in Borgerhout. Misschien trapte hij zijn eerste balletjes wel in het park op Borgerhoutse bodem? Wij zijn ervan overtuigd: met zoveel thuisvoordeel maakt Tunesië weinig kans!  

Het kleurrijkste festival van 't stad

Borgerrio is uiteraard veel meer dan enkel de meest sfeervolle voetbaluitzending ooit. Voor en na de match geniet u van heel wat leuke muziekoptredens, met als bekendste naam SLM. Het hoofdpodium, Bakeliet Stage, staat namelijk in de zone Bal PopuLaar, waar ook het reuzenscherm staat. De Play-Off Plaza, de sport- en jeugdzone, met heel wat topactiviteiten en demo’s voor kinderen ligt vlakbij in de Drink. En dan heerlijk kuieren over de braderij op de Turnhoutsebaan, oftewel de Ramblas van Borgerhout. Daar bewondert u de prachtige en niet te missen Borgerrio parade.

Praktisch

  • Zaterdag 23 juni 2018 vanaf 13 uur, de wedstrijd België – Tunesië start om 14 uur
  • Laar, Borgerhout
  • Kom op tijd voor een goed plekje, want we voorzien heel wat animatie

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!