Wees onze held

Wees onze held!

Wie brand voorkomt en zo zichzelf of anderen redt is een echte held, vinden we bij Brandweer Zone Antwerpen. Daarom loopt bij ons de campagne 'Wees Onze Held!'. We pakken uit met brandpreventietips en zetten echte helden in de verf. 

Je zag het misschien al op onze social media: af en toe zetten we gewone mensen in de kijker als Held. Ze worden plechtig uitgenodigd en krijgen een echte WeesOnzeHeld-pin opgespeld. Dat hebben ze meer dan dik verdiend, want stuk voor stuk hebben ze een brand voorkomen of snel aangepakt. 

De eerste held was Momo. Hij bluste een beginnende brand in het bewonerscentrum waar hij werkt en kon zo erger voorkomen. 

Er kwamen ook al kinderen langs, die een rookmelder bij de buren hoorden en snel 112 konden verwittigen. Of Samia, die een beginnende brand ontdekte in de supermarkt waar ze werkt. 

Momo is fier op de WeesOnzeHeld-pin.

Maar je hoeft niet met eigen handen een brand te blussen om een held te zijn. Ook wie er thuis aan denkt om de deuren te sluiten of wie een cursus Brandveilig Samenleven volgt, wordt een expert in het voorkomen van brand. En ook dan mag je met recht en reden zeggen: "Ik ben een held!" 

Bij deze helden-campagne horen ook tips om brandpreventie bekender te maken bij het grote publiek. Hou onze kanalen dus goed in het oog! 

Wie bij Walter op cursus kwam, mag zich een Held noemen!
Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!