Inne Haine

Woningen

De Antwerpse sociale dienstverlening koopt, huurt, renoveert of bouwt woningen speciaal voor dit project. Momenteel zijn er al een 33-tal woningen klaar. 

Tegen de zomer van 2018 moeten er 66 woonunits in dienst zijn van het project. We maken verschillende woonvormen mogelijk op verschillende tijdstippen.

 1. Appartementen op verschillende locaties in de stad.
  In elk appartement kan een buddy-duo intrekken, enkel voor buddies die zich daar ook domiciliëren.
   
 2. Aangekocht studiopand met 12 studio’s waarin elke jongere een eigen badkamer en toilet heeft en de keuken deelt, enkel voor studenten.
   
 3. Modulaire wooneenheden (BREM 16) voor 16 buddy-duo’s, met gemeenschappelijke ruimtes per duo en aparte ruimtes per persoon, zowel voor studenten als werkende jongeren.
   
 4. Huizen op verschillende locaties in de stad tlekens voor 2 duo’s (4 personen).

De huurprijs is laag en bedraagt 250 euro per persoon. Je betaalt 85 euro vaste kosten voor water, gas, elektriciteit, tv en internet. 
Elke persoon heeft zijn eigen kamer, maar deelt een badkamer en keuken (in het studiopand heeft elke studio een eigen badkamer). Tijdens de infomomenten stellen we de verschillende woonvormen voor.

Soort woningen 

 • 16 modulaire tweeslaapkamer appartementen (BREM 16- in Merksem)
 • 6 duowoningen in een studentenpand te Klapdorp
 • 4 duowoningen uit eigen patrimonium
 • 37 duowoningen als huurpand

Werkende jongeren moeten zich domiciliëren op het adres van de woning. 

Bekijk de ligging en omgeving van de woningen. 

Binnenkort vind je hier meer informatie over de andere woningen. 

 

This project is co-financed by the European Regional and Development Fund through the Urban Innovative Actions Initiative.

uia