Cultuurcentrum Merksem

Cultuurcentrum Merksem zoekt nieuwsgierig naar het beste van district en stad. Het is een open huis voor talent, kunstenaars, ontmoeting, liefhebbers en vooral heel veel feest.

Gravenhof Hoboken

Gravenhof is het jeugd-en cultuurcentrum in Hoboken. Gravenhof mikt in eerste lijn op kinderen en jongeren en alles wat daar rond hangt: ouders, grootouders, vrienden, scholen en verenigingen. Ze schotelen een aanbod van cultuur-, jeugd- en ...

Cultuurcentrum De Kern
Cultuurcentrum De Kern

De Kern is een theater- en concertzaal naast de Bist met een gevarieerd aanbod. U kan comedians aan het werk zien, auteurs horen voorlezen, concerten meepikken en u abonneren op het betere theater.

Open Monumentendag in bib Vredegerecht
Culturele (t)huizen in Borgerhout

In tegenstelling tot de andere districten heeft Borgerhout geen stedelijk cultuurcentrum. Aan lokale initiatieven is echter geen gebrek, elke dag opnieuw maken deze organisaties het mooie weer in Borgerhout: De Roma, 't Werkhuys, Ratapla ...

Het Stadsmagazijn

Het cultureel ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn is een verrassende locatie in het historische centrum. Het ligt op een boogscheut van het MAS en het Red Star Line Museum.

Berchem Bruist
ccBe

ccBe - het cultuurcentrum van Berchem - is een open cultuurhuis met een hart voor de buurt en een boeiend programma.

coStA
coStA: cultureel ontmoetingscentrum Sint-Andries

Het cultureel ontmoetingscentrum Sint-Andries (coStA) biedt een gevarieerd cultureel programma in de Antwerpse binnenstad. CoStA ondersteunt en versterkt het buurt- en verenigingsleven. Jong en oud vinden hier theater, muziek, dans, cursussen en ...

Vrijetijdscentrum De Schelde
Vrijetijdscentrum De Schelde

Vrijetijdscentrum De Schelde in Zandvliet is ‘the place to be’ voor jong en ouder om elkaar te ontmoeten en om vrije tijd educatief, speels, sportief of cultureel in te vullen.

cultureel ontmoetingscentrum Luchtbal
Cultureel ontmoetingscentrum Luchtbal

Cultureel ontmoetingscentrum Luchtbal is dé culturele oase in het noorden van het district Antwerpen. Co Luchtbal, bibliotheek Luchtbal, Jes vzw en Buurtsport zorgen samen voor een brede waaier aan vrijetijdsactiviteiten.