kindercollectie van Ine de Haes
Ine de Haes (februari)

Ontdek het kindermodelabel Ine De Haes, gericht op kinderen van 4 tot 14 jaar. Er wordt gespeeld met 3D vormen, drapages en breiwerk.

Ukkies Undies (februari en maart)

Op zoek naar leuk, hip en kleurrijk ondergoed en pyjama's voor baby’s en kinderen? Dan bent u bij Ukkies Undies aan het juiste adres. Deze webshop van oorsprong probeert het nu ook als 'live' pop-up winkel.

Collectif d'Anvers (december en januari)

Collectif d'Anvers is een artisanaal atelier waar lederen schoenen, hakken, laarzen, sandalen, handtassen en accessoires op maat van de klant worden gemaakt. Dat maakt dat elk stuk uit het atelier uniek is.

Belle d'Avalane (november tot januari)

Of u de gevriesdroogde bloemen nu in een klassieke biedermeier of in een moderne compositie verwerkt, met de gevriesdroogde bloemen van Avalane kan u alle kanten uit. En dat in alle seizoenen, steeds met de uitstraling van vers bloemwerk. Dat ko...

Que Onda Vos (november en december)

Hanne De Wyngaert studeerde in 2006 af aan de kunstacademie van Antwerpen. ​Met het label ‘Que onda vos’ brengt ze modeproducten die Westerse invloeden combineert met die van de Maya's. Het resultaat? Stijlvol én fairtrade.

Double Stitched (november)

Ontwerper Björn Verlinden maakt lederproducten in een Antwerps atelier. Een unicum, want zo goed als alle lederproductie gebeurt tegenwoordig in het verre oosten. Alle huiden worden zorgvuldig uitgekozen en zijn vaak uniek door de verschillende ...

AAPKO (oktober tot december)

AAPKO staat voor Antwerpse Ambachtelijke Producten Kollektief en brengt een aantal voeding- en drankenproducenten uit de provincie Antwerpen bij elkaar die belangrijke waarden delen: kwaliteit, authenticiteit en duurzaamheid. De eerste ideeën ...

Kupuku (oktober)

Kupuku is een originele Japanse designwinkel. U vindt er schattige en kleurrijke producten die een lach op uw gezicht zullen toveren. De meeste producten zijn uniek en persoonlijk handwerk.