Strange Comedy Strange Comedy

Strange Comedy verbaast met komische en artistieke show

Matinée Dorée start het cultuurseizoen met een internationale kraker: Strange Comedy. Dit acrobatische duo is over de ganse wereld gekend voor hun visuele illusies, verrassende acrobatie en bovenal hun hilarische en geliefde clownerie. Boek snel uw tickets.

Wervelende show

Welkom in de wereld van het komische duo Strange Comedy! Twee ongelukkige artiesten zitten gevangen in een wereld waar zelfs hun rekwisieten hen het leven zuur maken. In de stijl van de Muppetshow ontdekt u een wereld waar kostuums een eigen willetje hebben en trucs wel eens erg fout zouden kunnen gaan!

Overleven de twee clowns deze onvoorziene situatie? Redden ze zich uit deze rampzalige, maar ook heerlijk komische situatie? Strange Comedy is een wervelende combinatie van illusionisme, circus en fysiek theater. De voorstelling oogstte de afgelopen jaren applaus over de ganse wereld.

Het duo Shelly Mia Kastner en Jason McPherson stond eerder al op de planken in Las Vegas met het gerenommeerde Cirque du Soleil. Hun volgende halte: Arenbergschouwburg!

Praktisch

Strange Comedy
dinsdag 2 oktober om 14 uur 

Arenberg (Arenbergstraat 28, Antwerpen)  
Info & tickets
www.strangecomedy.com 

Tickets

6 euro | 2 euro VT-statuut

U kan uw tickets op verschillende manieren bestellen:

  • aan de ticketbalie van Arenberg (woe en vrij van 12.30 tot 17 uur);
  • telefonisch via 03 202 46 46 (woe en vrij van 12.30 tot 17 uur);
  • online op www.arenbergschouwburg.be.

Rolstoel

Er kan slechts een beperkt aantal rolstoelen in de schouwburg. Daarom vragen we rolstoelgebruikers om steeds eerst telefonisch contact op te nemen vooraleer tickets te kopen. Bel naar 03 335 35 25.

Meer info?

Neem contact op met de seniorenantenne district Antwerpen via 03 338 35 25 of senioren.antwerpen@stad.antwerpen.be.

 

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!