Va der Keilenstraat Stadsmakers

Asfaltwerken Van der Keilenstraat

In het kader van de Rode Loper Turnhoutsepoort krijgt de Van der Keilenstraat een nieuwe asfaltlaag. Ze sluit aan op het fietsstratennetwerk tussen de Turnhoutsepoort en de Carnotstraat.

UPDATE - Aanpassing startdatum!

Door de vele regen van de voorbije dagen wordt het aanbrengen van de finale rode asfaltlaag in de straat nog even uitgesteld tot maandag 26 maart. Afhankelijk van de weerscondities gaat de aannemer tussen maandag 26 maart en woensdag 28 maart van start. Gedurende 3 dagen zal de Van der Keilenstraat niet toegankelijk zijn voor autoverkeer. Ook garages zijn dan onbereikbaar.

Wat staat er te gebeuren?

Van 19 maart 2018 tot en met 22 maart 2018 voert een aannemer asfalteringswerken uit in de Van der Keilenstraat. De straat wordt ingericht als fietsstraat. Dit kadert in het project Rode Loper Turnhoutsepoort

  • De stoepen blijven toegankelijk, er zal slechts zeer plaatselijk en tijdelijk hinder zijn voor voetgangers.
  • Gedurende deze periode is er geen verkeer in de straat mogelijk en zijn de garages niet bereikbaar.
  • Fietsers en voertuigen dienen de omleidingsroute via Helmstraat en Huybrechtsstraat te volgen. 
     

Huisvuilophaling

De wekelijkse huisvuilophaling blijft gewoon doorgaan in de nabij gelegen straten. Plaats uw huisvuil op een bereikbare hoek. Meer informatie vindt u op:  www.antwerpen.be/nl/overzicht/afvalophaling.
 

Minderhindervergunning

Als u niet beschikt over een vergunning voor bewoners en eigenaar of huurder van een garage bent, dan heeft u recht op een minderhinder-vergunning. Dat is een tijdelijke vergunning waarmee u vrij mag parkeren in de buurt. Op www.parkereninantwerpen.be kan u een aanvraagformulier downloaden. Voor meer informatie kan u terecht bij Mobiliteit en Parkeren Antwerpen op het nummer 03 727 16 60 of via mail naar mobiliteitenparkeren@stad.antwerpen.be.
 

detail van de signalisatie

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het team Participatie van het district Antwerpen,
via participatie.2060@stad.antwerpen.be of op het nummer 03 338 33 10.
 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!