Zwemestafette Just Relay district Antwerpen

Zwem voor het goede doel tijdens Just Relay

Sporten en daarbij het goede doel steunen, dat is het opzet van Just Relay. Ook tijdens deze vijfde editie is iedereen welkom om deel te nemen en een steentje bij te dragen. Hebt u zin om mee te zwemmen? Neem dan op zaterdag 30 september deel en steun zo het Berrefonds.

Just Relay is een zwemevent voor het goede doel in het Olympisch zwembad Wezenberg. Deelnemers maken op een speelse manier kennis met competitie tijdens ludieke estafettes. Ze worden aangemoedigd door de beats die een DJ door de boksen jaagt.

Iedereen kan deelnemen aan Just Relay. De enige vereiste is kunnen zwemmen. Trommel vrienden, familie, collega's op om je samen in te schrijven voor het leukste zwemfeest van het land. Elk team maakt evenveel kans op een fantastische prijs!

Hebt u geen zin om te zwemmen? Moedig de teams dan aan vanuit de tribune. Toeschouwers betalen 2 euro. Breng je hele gezin mee. Er zijn ook springkastelen.

De opbrengst gaat dit jaar naar het Berrefonds, een organisatie die zich inzet voor ouders die hun baby verloren. Olympisch zwemmer Dieter Dekoninck en zwemster Kimberley Buys zijn peter en meter. Ook zij nemen die dag een duik.

Meer info

Just Relay
zaterdag 30 september van 18.30 tot 22 uur
zwembad Wezenberg, Desguinlei 17-19, 2018 Antwerpen
www.justrelay.be
U kan per ploeg of individueel deelnemen. Ploegen bestaan uit 4 personen. U betaalt 25 euro per ploeg.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!