speel-o-rama district Antwerpen

Afspraken en regels op Speel-O-Rama

Speel-O-Rama heeft heel wat in petto voor de talrijke kinderen die afzakken naar dit creatieve kinderevenement. Om alles vlot te laten verlopen geven we een aantal richtlijnen en info mee.

Deelnemen aan activiteiten

  • Bij sommige activiteiten kunnen kinderen vrij in en uit lopen. Wanneer een activiteit volzet is, dan schuiven de kinderen aan tot iemand de activiteit verlaat. Sommige activiteiten duren maximum 1 uur. Daarna kan een een nieuwe groep deelnemen.
     
  • Alle activiteiten zijn geschikt voor deelnemers tussen 7 en 13 jaar. Enkele activiteiten zijn ook toegankelijk voor de iets jongere kinderen. Dit staat duidelijk aangegeven. 

Verzekering

Alle deelnemers zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen. De deelnemers zijn niet verzekerd voor diefstal of beschadigingen van eigen materiaal. 

Vol is vol

Het is mogelijk dat we de deuren moeten sluiten omdat het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Vraagt u dit graag na vooraleer u naar Speel-O-Rama vertrekt? Dan kan u bellen naar 03 338 34 78.

Fotomateriaal en publiciteit

Tijdens de activiteiten is het mogelijk dat er foto's genomen worden. Deze foto's kunnen gebruikt worden voor communicatie rond en voor de stad Antwerpen.

Indien u niet akkoord gaat dat er beelden van uw kind worden gemaakt, houden wij hier rekening mee. U meldt dit aan de inkom én stuurt een e-mail met foto van uw kind of een korte omschrijving van de kledij en zijn of haar uiterlijke kenmerken.

Vragen?

Jeugddienst district Antwerpen
Arenbergstraat 7 | 2000 Antwerpen
03 338 34 78
jeugddienst.antwerpen@stad.antwerpen.be
www.speel-o-rama.be

Verwante info: