jongen op Speel-O-Rama

Speel-O-Rama: vier weken speelplezier in het Zuiderpershuis

Na de vorige succesvolle edities is Speel-O-Rama deze zomer opnieuw van de partij. Kinderen kunnen vier weken lang terecht in het Zuiderpershuis voor een geweldig kinderevenement. 

Tijdens dit te gekke kinderfestival kunnen kinderen tussen 7 en 13 jaar creatief aan de slag gaan. Zowel binnen als buiten ontdekken kinderen verschillende workshops, open ateliers en attracties.
 

Maak het mee!

Kinderen hebben de keuze uit heel wat verschillende activiteiten: workshops, open ateliers, spelletjes, knutselen, attracties... Het thema vormt de rode draad: 'MAAK HET MEE!'.

Heb je zin om een filmpje te maken, een knikkerbaan te bouwen of een grappig toneelstuk in elkaar te boksen? Dan mag je op deze editie zeker niet ontbreken.

 

Makkelijk en betaalbaar

Voor 2 euro kan je een volledige dag op Speel-O-Rama terecht. Je betaalt met een muntstuk van 2 euro of met bancontact. Inschrijven is niet nodig.

Bij Speel-O-Rama werken we met een systeem van gekleurde bandjes.
Kinderen tussen 7 en 13 jaar die niet buiten het domein mogen zonder ouder, dragen rode bandjes. Ze mogen vrij rondlopen binnen het domein.  Bij het binnenkomen helpt een jobstudent hen op weg, daarna zijn ze vrij om deel te nemen aan alle activiteiten.

Kinderen met groene bandjes kunnen het terrein verlaten zonder dat een volwassene hen ophaalt. Willen ze later die dag terugkomen? Geen probleem wanneer ze een groen bandje hebben.

Wanneer kinderen een hele dag blijven, hebben ze zelf eten en drinken bij.

 

Praktisch

Speel-O-Rama
​Op weekdagen van maandag 17 juli tot en met vrijdag 11 augustus
van 10 uur tot 16.30 uur
Zuiderpershuis | inkom Leuvenstraat, 2000 Antwerpen
2 euro inkom | betalen met een munt van 2 euro of bancontact
​www.speelorama.be
Jeugddienst district Antwerpen: 03 338 34 78

Verwante info: