Deelnemer aan de Kids Race Dries Luyten

Berchem koerst (en loopt) ook in 2018!

Op dinsdag 1 mei koersen en lopen de sporters van Berchem Koerst! door de straten van de Vijfhoek. Trek uw loopschoenen aan, zet uw fietshelm op en doe mee.

Het Frans Van Hombeeckplein is opnieuw de centrale plek van de wedstrijd. Dit jaar kan u het parcours niet alleen fietsend, maar ook lopend afleggen. De sportieve namiddag wordt ingezet met een stratenloop om 12 uur. Daarna is het de beurt aan de fietsers. De kids race start om 13.45 uur. Alle vrouwelijke en mannelijke renners kunnen vanaf 14.30 uur (vrouwen) en 15.30 uur (mannen) meedoen aan de koers. Berchem Koerst! wordt in schoonheid afgesloten met een stevige eindkoers voor getrainde amateurs (35 km).

Randanimatie

Liever kijken, supporteren of snuffelen op de rommelmarkt? Dat kan ook! Voor de kleinsten is er een springkasteel, knutselhoek, fietsparcours en allerlei spelmateriaal. De fietsliefhebbers kunnen dan weer hun hart ophalen bij verschillende standhouders, die  de nieuwste fietssnufjes van het moment tonen. Tussendoor geniet u van een drankje en een hapje. De dag wordt afgesloten met muziek.  Voor elk wat wils dus!

Programma

  • 12 uur: stratenloop (individueel of in groep)
  • 13.45 uur: kids race
  • 14.30 uur: amateur-vrouwenkoers
  • 15.30 uur: ongetrainde amateur-mannenkoers
  • 16.30 uur : getrainde amateur-mannenkoers

Meer info

Berchem Koerst!
www.surplacevzw.be
www.facebook.com/surplacevzw/
gratis
di 1/5

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!