Voorstellingen ccBe

CCBe pakt uit met voorstellingen voor jong en oud

Ook deze maand kan je in het cc Berchem genieten van leuke voorstellingen. Kom proeven van een staaltje muziek uit het theaterstuk 'Gisteren was het geweldig!' van Jonas Van Geel en Nico Sturm, een Indische dansvoorstelling of een namiddagfim van Cinema Corso... en zoveel meer!

Cinema Corso: Cargo

Cinema Corso: dat is elke maand een namiddagfilm in het cultuurcentrum van Berchem. In maart staat
‘Cargo’ op het programma. 

In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon, Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme schuldenberg. Na het ongeval komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd tussen de keuze voor zijn familie en zijn geheime liefde. William komt terug thuis om te ontsnappen aan zijn leven in de misdaad. Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon. 

Praktisch: 

di 13/3 om 14.30 uur, ccBe, Driekoningenstraat 126 

www.ccbe.be

5 euro

Theater voor de allerkleinsten

In 'Hut' theatergroep 4Hoog een wondermooi avontuur voor iedereen vanaf drie jaar.

Kleine Zus verheugt zich op de verjaardag van haar oma. Ze heeft de kaart al klaar: “Lieve oma, je bent nu bejaard. Daarom geven we je uiteraard... een appel-worteltaart!”. Kleine Zus heeft alleen een klein probleem: ze mist de twee belangrijkste ingrediënten voor de taart. Wat nu? Grote Broer kan haar vast helpen. Hij kan namelijk alles, zoals praten met konijnen en vogels laten fluiten. Op naar de hut waar Grote Broer woont! ‘Hut’ is een voorstelling vol grappige vondsten en leuke liedjes waarin u klassieke composities en filmsoundtracks herkent.

Praktisch:

zo 18/3 om 16 uur, ccBe, Driekoningenstraat 126

www.ccbe.be

5 euro

Gisteren was het geweldig!

Het muziektheaterstuk ‘Gisteren was het geweldig!’ is de liefdevolle clash tussen kompanen Nico Sturm en Jonas Van Geel. In deze voorstelling brengen zij een ode aan de vriendschap en aan hun liefde voor de oude revue. Het is eveneens een onderzoek naar de kracht van een duo: hoe kunnen twee mensen een leven lang elkaar liefhebben en vrolijk blijven…

Tijdens ‘Gisteren was het geweldig!’ doen Sturm en Van Geel gouden duo’s zoals De Woodpeckers, Snip en Snap, Peppi en Kokki, Siegfried en Roy en Simon and Garfunkel herleven. Een aanrader dus!

Praktisch:

di 20/3 om 14.30 uur, ccBe, Driekoningenstraat 126

www.ccbe.be

14 euro (vvk) / 16 euro 

 

Theater: slapend rijk

Een tragikomedie naar de wereldwijde bestseller ‘Unterleuten’ van Juli Zeh. Het ingeslapen dorp Unterleuten krijgt per ministerieel besluit de kans om een voortrekkersrol te gaan spelen in de nieuwste maatschappelijke evolutie: windenergie als kracht van de toekomst. Hoewel niemand in het dorp erom heeft gevraagd, worden windmolens ieders nieuwe obsessie. Gedreven door winstbejag, eigenbelang of goede bedoelingen, barst er in deze micromaatschappij vol kleurrijke figuren een weinig subtiele strijd los.

Praktisch:

di 28/3 om 20.30 uur, ccBeDriekoningenstraat 126

www.ccbe.be

14 euro (vvk) / 16 euro 

Bombay Express

Een opzwepende Indische dansvoorstelling met veel humor, muziek, kleurrijke kostuums en een flinke dosis glitter & glamour. Een originele interpretatie van de Bollywood dansstijl, waarbij authenticiteit en ambiance hand in hand gaan.

Praktisch:

di 31/3 om 20.30 uur, ccBeDriekoningenstraat 126

www.ccbe.be of www.bollylicious.org

12 euro (vvk) / 14 euro 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!