Spelende kinderen op Bar Brilschans Jonathan Ramael

Laatste vakantieweekend met Bar Brilschans

Bar Brilschans, de groenste zomerbar van Antwerpen, is er weer. Van 24 tot en met 27 augustus is er plezier voor groot en klein in het Berchemse Brilschanspark. Muziekoptredens, kinderanimatie of lekker relaxen met vrienden en familie: dit zijn onze zes suggesties voor het laatste weekend van de vakantie.

1) Schaterlach (met collega’s)

Op donderdag presenteert eetcafé De Ketel een afterworkprogramma. Topcomedian én Berchemnaar Nigel Williams praat het programma aan elkaar. De muzikanten van MDC trappen samen met Deborah Ostrega en Ernst Löw de zomerbar op gang. De band El Juntacadáveres sluit de avond af met een combinatie van tango en westerse muziekstijlen.

2) Breng de kinderen mee

Bar Brilschans verwelkomt kleine en grote kinderen met open armen. Op zaterdag en zondag staat er bijzondere kinderanimatie voor hen klaar. Sportievelingen kunnen op zaterdag genieten van de urban namiddag: klimtechnieken leren op een boulderblok, balanceren en stunten op een slackline en lopen over een freerunning parcours. Wie gek is op dansen, vindt zeker de weg naar de kinderdisco. Hangt uw kind liever de clown uit? Dan kan het deelnemen aan de circusworkshop.

3) Praat rustig bij

Ook wie het liever rustig houdt, kan terecht in Bar Brilschans. In de 60+-tent van het district geniet u op zaterdag en zondag van koffie en cake en praat u gezellig bij, weg van alle drukte.

4) Zing mee met Prince

Purple Rain, 1999, A Kiss, Cream, Little Red Corvette, ... u kent ze wel: de Prince-hits. Maar kent u ook de songs die Prince schreef waar andere artiesten wereldfaam mee kregen? Mensen zoals Cindi Lauper, Sinead O’Connor, The Bangles of Alicia Keys? Op zaterdagavond kan u luidkeels meezingen met al deze klassiekers.

5) Vier feest zoals in de jaren 70

Op zondag sluit Bar Brilschans af met een echte fuif uit de jaren 70. Was u twintig in de seventies of had u dat wel willen zijn? Dan is het optreden ‘20 in 70’ zeker iets voor u! Bekende dj’s Zaki en Schwarzkopf brengen het beste van artiesten als Queen, Abba, The Doors, The Jackson 5, Boney M en Roxy Music.

6) Geniet van lekker eten en drinken

Een bezoek aan Bar Brilschans is pas echt geslaagd als u met een zomers drankje neerploft in een van de strandstoelen. Eetcafé De Ketel zet de drank koud en maakt vier dagen lang zomerse gerechten klaar.

Meer info

Bar Brilschans
Brilschanspark
gratis
do 24 tot en met zo 27/8
bekijk hier het volledige programmaoverzicht

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!