het sport- en speelterrein aan de Schelpstraat
Hoek Daenenstraat-Maloustraat
Nutswerken in de straat
Nutswerken in Berchem

Nutsmaatschappijen kunnen in Berchem werken uitvoeren. Deze werken verlopen volgens bepaalde afspraken om de hinder te beperken.

Nieuw creatief plein in Berchem

Het terrein in Berchem tussen het districtshuis, bibliotheek De Poort en de Academie krijgt tegen eind 2017 een nieuwe invulling die in het teken staat van kunst, creativiteit, cultuur en ontmoeting. Het gaat om een tijdelijke invulling in ...

Fietsers Paleisstraat: Greet Steynen en Philippe Henquet
3D zicht uit het voorontwerp
bomen
Bomen in Berchem: rooien en aanplanten

Zieke bomen of bomen die op het punt staan om te vallen, worden gerooid en er wordt een nieuw exemplaar aangeplant. Hieronder vindt u een overzicht waar er bomen gerooid of aangeplant worden. De aanplant van bomen en struiken gebeurt in het ...

Fase 1 aanplant Hof Van Nauwelaerts
Hof Van Nauwelaerts: start fase 1

Voldoende en gezonde bomen, planten en ander groen zijn belangrijk. Het district Berchem heeft daarom een ontwerp gemaakt om van het Hof Van Nauwelaerts een aangename groene plek voor lange termijn te maken.

3D schets voor de heraanleg van de Floraliënlaan
Heraanleg Floraliënlaan

De Floraliënlaan is aan vernieuwing toe. Het district Berchem plant om samen met het district Wilrijk de straat heraan te leggen. Voorlopig wordt enkel het gedeelte tussen de Elisabethlaan en de Ringlaan aangepakt.