dubbelconcert EscEsc en The anchor creek (vrije bijdrage)

Concert | 2600 Berchem (Antwerpen)

EscEsc is een pop-noise/indie collective uit Brussel. Met een nieuwe en tevens eerste EP in hun achterzak spelen ze in 2017 over heel Vlaanderen. De explosieve live performance is licht schizofreen en vloeit van melodische indie-rock over in noisy math-pop. De band werd minder dan twee jaar geleden uit de grond gestampt en stond eerder op het podium van de Antwerpse Trix en de Concours Circuit ...

EscEsc is een pop-noise/indie collective uit Brussel. Met een nieuwe en tevens eerste EP in hun achterzak spelen ze in 2017 over heel Vlaanderen. De explosieve live performance is licht schizofreen en vloeit van melodische indie-rock over in noisy math-pop.

De band werd minder dan twee jaar geleden uit de grond gestampt en stond eerder op het podium van de Antwerpse Trix en de Concours Circuit Rock rally.

The Anchor Creek bestaat uit Samuel Norbury (zang & drums), Tom de Groot (gitaar) en Dick Thole (basgitaar). Ontstaan in 2012, richtte de band zich in eerste instantie vooral op het spelen van bluesrock. De nadruk lag in deze periode ook al op melodie en de sfeer van de muziek. Na de release van hun debuut album ‘Family’ begon de band relatief snel alweer aan het schrijven van nieuw werk. Voor het aanstaande tweede album werd door het samenbrengen van alle dingen waar de bandleden van houden een unieke sound gecreëerd. De nieuwe nummers voelen authentiek aan en de energieke en oprechte nummers bevatten invloeden van folk, soul en rock muziek. Bekend om hun energieke optredens veroverd de band met groot enthousiasme podium na podium.

Bron: UiTinVlaanderen.be

dubbelconcert EscEsc en The anchor creek (vrije bijdrage)

  • zaterdag 20 mei 2017 van 20:00 tot 22:00

  • Geen prijs opgegeven

  • Gen. Drubbelstr 42, 2600 Berchem (Antwerpen)