Contacteer stad Antwerpen

Molen de Eenhoorn
Molen de Eenhoorn Lillo

Deze stenen stellingmolen werd omstreeks 1735 gebouwd. Op zijn draaiende kap werd een windwijzer gezet in de vorm van een gehoornd paard. Deze molen is volledig gerenoveerd.

project Gigue!
Ontdek Fameus

Heb je een grote voorliefde voor dans, theater, poëzie, film, muziek of beeldende kunst in je vrije tijd? Ben je een (stille) bewonderaar of beoefenaar van cultuur? De deur van Fameus staat steeds voor je open!Fameus vzw is een professionele ...

Hang uw affiche uit

Als u lid bent van een socio-culturele vereniging in Berendrecht-Zandvliet-Lillo kan u uw activiteiten aankondigen op een van de opgefriste aanplakborden en -zuilen.

Cultuuractiviteiten
Cultuuractiviteiten BZL

Alle diensten rond sport, cultuur, senioren en jeugd behoren vanaf heden tot het vrijetijdsteam van vrijetijdscentrum De Schelde. Zo kan u alles rond vrijetijdsbeleving op één plek vinden.

Molen
Erfgoed(routes)

De dorpen Berendrecht, Zandvliet en Lillo kennen een rijke en soms woelige geschiedenis. Het district wil dit verleden ook koesteren en gaat graag samen met u op zoek naar de kleine en grote verhalen achter de Antwerpse noorderpolders.

Vrijetijdscentrum De Schelde
Vrijetijdscentrum De Schelde

Vrijetijdscentrum De Schelde in Zandvliet is ‘the place to be’ voor jong en ouder om elkaar te ontmoeten en om vrije tijd educatief, speels, sportief of cultureel in te vullen.

Poldermuseum
Poldermuseum

In Lillo kan u de rijke geschiedenis van de polderdorpen aan den lijve (her)ontdekken in een uniek museum, dat door vrijwilligers uit de buurt opengehouden wordt.