Belgisch kampioenschap Elite zonder contract en Beloften in Berendrecht en Stabroek

Op zondag 13 augustus vindt het BK Elite zonder contract en Beloften vanaf 09.30 uur tot 18 uur plaats in Berendrecht en Stabroek. De start is aan de Solftplaats in Berendrecht en de aankomst in de Dorpsstraat in Stabroek.

Het parcours is als volgt: Solftplaats - Oude Papenstraat - Schouwvegerstraat - Sint-Jan Baptiststraat - Reigersbosdreef - Antwerpsebaan - Oudebroeksestraat - Oud Broek - Abtsdreef - Dorpsstraat - Hoogeind - Danckerse Weg - Oud Broek - Konijnenstraat - Konijnendreef - Steenovenstraat - Antwerpsebaan - Zandweg - Dorpstraat - Solftplaats. De wedstrijd eindigt in de Dorpsstraat in Stabroek, zowel voor Elite zonder contract als Beloften.

De Elite zonder contract starten om 09.30 uuur en eindigen rond 13 uur. De Beloften starten om 14 uur en eindigen rond 18 uur.

Tijdens de wedstrijden zijn de straten van het parcours verkeersvrij. Men kan nadat de wedstrijdwagen met groene vlag voorbij is, tot de terugkeer van de rode vlag, met de rijrichting van het parcours meerijden.

Bussen van De Lijn

De Solftplaats is de ganse dag afgesloten voor het verkeer. Enkel bussen van De Lijn hebben toegang tot de Solftplaats. Bussen van De Lijn volgen in Berendrecht geen omleiding en rijden deels op het parcours onder politiebegeleiding.

Alleen de halte 'Opstal' in de Monnikenhofstraat kan niet bediend worden. Er wordt een vervanghalte voorzien ter hoogte van kruispunt Krommeweg/Monnikenhofstraat.

De bussen van De Lijn rijden in beide richtingen langs de autostrade A12 en nemen dan de afrit/oprit Berendrecht.

Meer info

Districtshuis Berendrecht
Antwerpsebaan 140
tel. 03 289 28 00
district.BerendrechtZandvlietLillo@stad.antwerpen.be

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!