Picknick mee!

Gezellige picknick in Viswater

Herdenk de bevrijding van de Groote Oorlog met een gezellige picknick op het plein gelegen aan de bibliotheek in Berendrecht. Een dekentje en een heerlijk gevulde picknickmand, meer hebt u niet nodig voor een relaxte zomerdag.

Op zaterdag 4 augustus vieren we de bevrijding van de Eerste Wereldoorlog met een gezellige picknick boordevol randanimatie. Een goed gevulde picknickmand, fijne muziek, volksspelen en de poldermobiel staan garant voor een heerlijke brunch met het hele gezin. Ontdek bijzondere oorlogsverhalen van heldhaftige districtsbewoners in de tentoonstelling.

Picknickmand

Zin in een picknickmand gevuld met typische eetwaren die doen terugdenken aan het begin van de vorige eeuw, aangevuld met lekkers van nu? (uitgebreid brunchpakket met broodjes, croissants, een sapje, snacks...)

Bestel ze dan zeker ten laatste op 23 juli of breng uw eigen picknick mee. 

Als kers op de taart krijgt u bij de bestelde picknickmand een receptenboekje met acht lekkere en verrassende oorlogsrecepten, zodat u deze thuis kunt uitproberen.

Taartenbakwedstrijd

Bakt u graag een taart? Haal uw bakkunsten maar boven. Kom om 11 uur met uw lekkerste zelfgebakken taart naar de picknick en laat iedereen ervan proeven. Misschien wordt u wel bekroond tot de beste taartenbakker van het district en wint u een uitgebreid bakpakket!

Schrijf u wel op voorhand in!

Tentoonstelling

Tijdens de picknick opent de tentoonstelling 'De weg naar bevrijding'. U leert er de verhalen kennen van districtsbewoners tijdens de Eerste Wereldoorlog.

De expo komt na de picknick in verschillende straten van het district te staan. Een plannetje met de locaties kan u downloaden of afhalen in vrijetijdscentrum De Schelde, bib Viswater en het districtshuis.

 

Meer info

Picknick mee!
4 augustus van 11 tot 15 uur
Grasplein Viswater (openlucht) - Tongerlostraat, Berendrecht
tel. 03 298 27 30
https://www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/picknick
 

Picknickmand - bestellen tot 23 juli
gezinsmand: 17,50 euro
voor 2 personen: 10 euro

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!