Boomfanfare

Magische ontdekkingstocht voor het hele gezin

Zag of hoorde u al eens muzikanten spelen in een boom? Het is maar één van de vele verrassingen die u te wachten staan tijdens de Polder Surprise op pinkstermaandag 5 juni 2017.

Bert De Jonghe, die door het vrijetijdscentrum De Schelde uitgenodigd werd om deel te nemen aan het spektakel, licht alvast een klein tipje van de sluier op.

Boomfanfare

Bert De Jonghe: 'We willen natuurlijk nog niet te veel verklappen over de Polder Surprise. Het moet een 'surprise' blijven! Onze boomfanfare is alvast niet te missen. Deze zes professionele muzikanten zijn het intussen gewend om in en rond een boom te spelen. Wie hen voor de eerste keer ziet, kijkt toch meestal even vreemd op. Het lijkt wel of de muzikanten plots uit de lucht zijn gevallen en aan de takken van de bomen zijn blijven hangen. De boomfanfare speelt aanstekelijke jazz waarop bijna niemand stil kan blijven staan".

Peepshow op maat

"Wandelaars moeten ook zeker binnenkijken in onze peepshow. Schrik niet, het is een kindvriendelijk spektakel", lacht Bert. 'Enkele jaren geleden kocht CirQ het originele interieur van de laatste peepshow die in België bestond. Dat hebben we omgebouwd tot een mobiel theater. De tent is ingedeeld in tien kleine hokjes van waaruit mensen de voorstelling kunnen zien. De acteurs, Simon D'Huyvetter en Bert Dobbelaere, hebben speciaal voor de Polder Surprise een show gemaakt."

Tocht vol verbazing

De Polder Surprise is een wandeltocht voor jong en oud. U valt van de ene verbazing in de andere. De tocht vertrekt aan vrijetijdscentrum De Schelde. Daar krijgt u een handig kaartje met de route. Minsten veertien keer loont het de moeite om even stil te blijven staan. Het is dus een goed idee om op tijd te vertrekken. Dan kan u zeker de volledige verrassingstocht afleggen.

Verrassing

Na de tocht kan u tot 18.00 uur terecht in de foyer van het vrijetijdscentrum voor een verrassing en een drankje.

Neem zeker de schatkaart mee om bij uw terugkeer in het vrijetijdscentrum een leuke verrassing te krijgen. Hebt u geen flyer? U kan ter plaatse - in het vrijetijdscentrum - een exemplaar verkrijgen.

Meer info

Polder Surprise
5 juni - vertrek tussen 14 en 14.45 uur
Afstand: 2,2 kilometer. Het parcours is gemakkelijk begaanbaar voor kinderen en kinderwagens.
Vrijetijdscentrum De Schelde
De Keyserhoeve 66, Zandvliet
tel. 03 298 27 30
http://www.vrijetijdscentrumdeschelde.be 
gratis

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!