Pop up camping

Pop-up camping 'A tent op den dijk'

Kom mee kamperen op de dijk in Zandvliet met zicht op het kabbelend water. Animatie, films, muziek, sfeer en gezelligheid verzekerd.

In de namiddag leven de kinderen zich uit op springkastelen en een grote obstakelbaan. Intussen kiest u een leuk plekje uit om uw tentje op te zetten. Opgelet: caravans niet toegelaten!

Om 18 uur is het tijd voor de barbecue. Breng zelf uw vlees en groenten mee, de barbecues staan klaar!

Avondprogramma

Het avondprogramma start met de kinderfilm 'Vaiana' die u meeneemt naar de Polynesische eilanden. Prinses Vaiana gaat samen met de halfgod Maui op zoek naar een mythisch eiland.

Daarna brengt muziekband 'Two lights down' eigen liedjes met toegankelijke riffs, een strakke drum, stevige bas en een warme stem.

Voor volwassenen is er de film 'Pippa'. Deze eigenzinnige actie-komedie vertelt het verhaal van Pippa en Glenn (Nathalie Meskens en Tom Van Dijck) die na vijf jaar huwelijk uit elkaar gaan. Wanneer hun vrienden en familie zich ermee bemoeien, gaat het pas echt fout.

Na de film kruipt iedereen in zijn eigen tentje langs het water. De dag erna schuift u 's morgens uitgerust aan voor een lekker ontbijt.

Meer info

Pop-up camping - A tent op den dijk
zaterdag 2 september - vanaf 16 uur
Dijk aan Derdeweg, Zandvliet
tel. 03 298 27 30
http://www.vrijetijdscentrumdeschelde.be
camping met ontbijt: 3 euro (-12 jaar)/5 euro (volwassenen)
gratis animatie, films en muziek

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!