Pop Up Camping Jonathan Ramael

Pop Up Camping: heerlijk vakantiegevoel dicht bij huis

Als u deze zomer wil gaan kamperen, moet u er niet per se voor naar een zuiderse bestemming trekken. Tijdens het weekend van 1 september installeert u gewoon uw tent op de Pop Up Camping op de dijk langs de Schelde in Zandvliet. "Na het succes van vorig jaar gaan wij er opnieuw kamperen", vertelt Sabine Van Loock enthousiast.

Lekker dichtbij

"Vorig jaar deelden wij met onze kinderen van tien en zeven jaar een grote tent met vrienden die ook een zoon en dochter hebben van ongeveer dezelfde leeftijd. Dit jaar gaan we met veel zin terug. Op zaterdagmiddag stellen we de tenten op. Terwijl wij de kampplaats inrichten, amuseren onze kinderen zich op de springkastelen of met de andere kinderanimatie."

Barbecue en film

"Na het aperitief steken we de barbecue aan. De kinderen kijken film. Dit jaar speelt 'Coco' voor de kinderen. Nadien is er een optreden van de bluesband 'Southern Harmony'. 

Als de kinderen in bed liggen, vertonen ze 'Patser'. Wie geen zin heeft om film te kijken, zoekt een plekje rond de vuurkorven. Daar heb je een magisch uitzicht over de Schelde. De lichtjes van de haven lijken wel sterren aan de hemel." (lacht)

Ontbijt en yoga

"Zondagochtend schuiven we aan tafel voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Na het eten volgt een sessie yoga. Ik doe mee, maar dat is geen must. Ik kan me voorstellen dat anderen van ons gezelschap liever wat langer aan de ontbijttafel blijven zitten."

Zalig vakantiegevoel

"De Pop Up Camping op de dijk zorgt voor een vakantiegevoel dicht bij huis. Eerder deze zomer gingen wij al kamperen in Italië, maar het kan dus ook gewoon vlak bij huis in onze eigen polders.

Wij kennen de dijk aan de Derdeweg in Zandvliet goed omdat we er vaak wandelen. Niets leuker dan een frisse neus halen langs de Schelde. Net omdat je de omgeving goed kent, is het leuk om je kinderen te laten spelen op de camping. Zo geniet je zelf ook zorgeloos van de rust en je gezelschap."

Programma

zaterdag 1 september

  • 15 uur: start camping en kinderanimatie
  • 18 uur: barbecue, breng je eigen vlees en groenten mee
  • 20 uur: filmvoorstelling 'Coco' (kinderen)
  • 23 uur: filmvoorstelling 'Patser' (volwassenen)

zondag 2 september

  • 09 uur: yoga en ontbijt

Meer info

Pop Up Camping op 1 september vanaf 15 uur
Derdeweg, Zandvliet
tel. 03 298 27 30
https://www.vrijetijdscentrumdeschelde.be


animatie gratis
campingplek met ontbijt: kinderen (-12j) 4 euro, volwassenen 7 euro
caravans niet toegelaten


 

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!