bibliotheek Stefan Tavernier

Schrijf een tekst of gedicht voor bib Viswater

Bib Viswater krijgt deze zomer een nieuw jasje. En u kan eraan meewerken! Schrijf een leuk gedicht of tekst. Misschien krijgen uw zinnen dan wel een plaats in de nieuwe bib.

In juli gingen de deuren van de oude bib Viswater dicht. Het schrijnwerk krijgt een likje verf en er komen nieuwe technologische snufjes bij. Nieuwe meubels maken het plaatje af. De bib wordt een gezellige plek waar u niet alleen boeken leent, maar ook terecht kan om een kopje koffie te drinken terwijl u bladert in een magazine. Of waar u naartoe komt om aan een grote leestafel te lezen of te studeren.

Nog voordat de vernieuwde bib opnieuw opengaat, kan u hem al een beetje extra opfleuren. Wie wil, mag een leuk gedicht of mooie tekst schrijven voor de bib. Laat de creatieveling in uzelf los of geef uw (klein)kinderen een kans om hun pen te scherpen. Schrijf een zin, tekst, verhaal of gedicht van maximaal vijf regels met als thema 'lokale mythen en verhalen'. Mail uw tekst voor 1 september naar vrijetijdscentrum De Schelde.

Wat er precies met uw schrijfsel gebeurt, ziet u tijdens de opening van de vernieuwde bib op woensdag 27 september.

Meer info

Vrijetijdscentrum De Schelde
tel. 03 298 27 30
vrijetijdscentrumdeschelde@stad.antwerpen.be
voor 1 september 

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!