Vrijwilligers gezocht voor 1000 km voor Kom op tegen Kanker

Tijdens het hemelvaartweekend, van 25 tot 28 mei, fietsen ruim 800 teams langs prachtige Vlaamse wegen de 8ste editie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Dit jaar doen ze ook ons district aan. Dit goede doel zoekt nog helpende handen voor de bevoorradingspost in Berendrecht op donderdag 25 mei. Iets voor u?

1000 km voor Kom op tegen Kanker is een fietsvierdaagse vol uitdagingen en solidariteit in het teken van de strijd tegen kanker.

De totale afstand van 1000 km wordt onderverdeeld in acht etappes van 125 km en elke etappe wordt gereden door telkens één teamlid. Gaststad Mechelen is de dagelijkse start- en aankomstplaats. Van daaruit rijden de zeven pelotons richting een middagstad en nadien terug naar Mechelen. Onderweg zijn er bevoorradingsposten, waaronder Berendrecht, waar de fietsers hun krachtenarsenaal kunnen aanvullen.

Door de groei van het grote aantal deelnemers, heeft dit natuurlijk praktische gevolgen en is de organisatie op zoek naar nog meer enthousiaste vrijwilligers.

Hebt u zin om mee te helpen op de bevoorradingspost aan sporthal De Polder en zo mee te genieten van de geweldige sfeer en samenhorigheid van de 1000 km ? Schrijf u dan zeker in! U kan kiezen tussen een voormiddagshift (8 - 11 uur) en een namiddagshift (14-17u).

Er zijn alvast heel wat taken te verdelen, waaronder de bevoorradingspost helpen opzetten/afbreken, fruit snijden, alles klaarleggen voor de pelotons aankomen...

Op http://www.1000km.be/helpende-handen-gezocht vindt u meer info en kan u uzelf registreren. Na de registratie krijgt u een bevestigingsmail en krijgt u meer informatie over uw taken.

Met uw hulp zorgt u ervoor dat de 1000 km op wieltjes loopt!

 

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!