Werken in uitvoering

Wegenwerken in Zoutestraat

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo legt een verhoogd kruispunt en een nieuw voetpad aan in de Zoutestraat in Zandvliet. Hierdoor moet het verkeer omrijden.

Ter hoogte van de Zoutestraat / Derdeweg wordt een verhoogd kruispunt aangelegd. Tussen de Windmolenweg en de Derdeweg wordt een nieuw voetpad aangelegd aan de even zijde van de Zoutestraat. Deze werken worden uitgevoerd vanaf 16 november tot en met vrijdag 21 december. Er wordt een plaatselijke omleiding voorzien. 
 

Bereikbaarheid containerpark

Tijdens de werken is de Zoutestraat ter hoogte van de Derdeweg afgesloten voor het verkeer. Het containerpark blijft wel bereikbaar via een tijdelijke weg langs de groenstrook en het fietspad op het kruispunt van de Derdeweg en de Zoutestraat.
 

Omleiding bussen van De Lijn

De buslijnen volgen een omleiding gedurende de volledige periode van de werken:

  • richting Antwerpen: normale reisweg tot Zoutestraat - links Zandvlietse Dorpstraat - rechts Antwerpsebaan - rechts Antwerpsebaan - rechtdoor Zandweg - links Dorpstraat en verder de normale reisweg.
  • richting Zandvliet: normale reisweg tot Dorpstraat - rechts Zandweg - rechtdoor Antwerpsebaan - links Antwerpsebaan - links Zandvlietse Dorpstraat - rechts Zoutestraat en verder de normale reisweg.
  • De halte aan het kruispunt Zoutestraat/Zandvlietsesteenweg wordt niet bediend. Alle andere haltes worden wel bediend.
     

Meer info

Vanaf maandag 16 november tot en met vrijdag 21 december
Districtshuis Berendrecht
Antwerpsebaan 140
tel. 03 289 28 00
district.Berendrechtzandvlietlillo@stad.antwerpen.be

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!