Werken

Werken aan afrittencomplex Kanaaldok B1/B2

Eerder deze maand startte AWV met de vernieuwing van het op- en afrittencomplex Kanaaldok B1/B2 (nr. 13) van de R2. Het wegdek en het fietspad langs de oprit richting de A12 wordt vernieuwd en er wordt een nieuwe toegangsweg aangelegd naar de weegbrug.

Nog tot midden juli vernieuwt AWV de zuidelijke op- en afrit (fase 1). Het gaat hier zowel om de oprit richting de verkeerswisselaar met de A12 (komende van de Noorderlaan) als de afrit van de Frans Tijsmanstunnel richting de Noorderlaan. Daarnaast krijgt ook het fietspad langs de oprit een opknapbeurt.

Ook wordt er gewerkt aan de oprit aan de noordzijde van de R2. Dat is de oprit richting de Frans Tijsmanstunnel, komende van de Noorderlaan (fase 2A). De oprit is door deze werken afgesloten. Gemotoriseerd verkeer volgt een omleiding naar oprit 13 Stabroek en rijdt via de verkeerswisselaar met de A12 richting de Frans Tijsmanstunnel.

Verkeer op de R2 blijft altijd mogelijk in beide richtingen. De scanners van de douane aan de noordzijde van de R2 blijven tijdens de werken bereikbaar vanaf de Noorderlaan. Ook de halte van de fietsbus blijft steeds bereikbaar. De fietsbus heeft een eigen route door de werfzone, zodat de bus zo min mogelijk vertraging oploopt door deze werken.

Tijdens het bouwverlof van 15 tot 28 juli wordt er niet gewerkt en zijn alle op- en afritten open.

Meer info

bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be
0468 03 53 84
http://www.wegenenverkeer.be/antwerpen

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!