Contacteer stad Antwerpen

Ineos

INEOS lanceert meldpunt voor mogelijke overlast werfwerkzaamheden Project ONE

Chemiebedrijf INEOS Olefins Belgium is gestart met de werken voor Project One, gelegen tussen het kanaaldok B-2 Oostkaai en de Scheldelaan. INEOS bouwt daar een nieuwe ethaankraker voor de productie van ethyleen, één van de wereldwijd meest gebruikte basischemicaliën en onmisbare bouwsteen van tal van vitale toepassingen.

Met werken gaat soms hinder voor buurtbewoners gepaard. INEOS wil tegemoetkomen aan eventuele klachten van omwonenden en lanceert daarom een meldpunt. Iedereen die vragen of bemerkingen heeft over de impact van de werken, kan er terecht. Er wordt daarbij steeds geval per geval gekeken of en hoe het bedrijf de overlast tot een minimum kan beperken.

Hoe werkt het?

Ervaar jij één of andere vorm van hinder gerelateerd aan de activiteiten op de werf van Project One? Dan kan je dit meldingsformulier invullen. Onderaan het formulier kan je extra documenten zoals foto's toevoegen om de melding zo helder mogelijk te maken. Je ontvangt meteen na het indienen een bevestigingsmail. INEOS zal vervolgens je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Je vindt op de website ook extra informatie over wat het project inhoudt.

Neem je liever op een andere manier contact op met het meldpunt? Dat kan op het telefoonnummer +32 (0) 470 995 395 of door een brief te sturen ten aanzien van:

Project ONE Meldpunt
Scheldelaan 482
2040 Antwerpen

Meer info: https://project-one.ineos.com