Borgerhouts Talent in de kijker

Tijdens de Week van de Amateurkunsten van 28 april tot en met 7 mei 2017 gebeurt er heel wat in Borgerhout. Elke dag is er een activiteit en we laten talent aan het woord die vertellen over hun passie. 

Elke dag een activiteit

Het programma van Week van de Amateurkunsten van 28 april tot 7 mei is zeer uitgebreid.  Elke dag is er een activiteit en voor ieder is er wat wils. Van muziek, over workshops, tot voorstellingen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hun gading vinden.

Alles gaat door in Borgerhout, op verschillende locaties.
Kostprijs: gratis of democratische prijs. 
Opgelet, voor sommige activiteiten moet u op voorhand inschrijven.

Het volledige programma van de Week van de Amateurkunsten vindt u hier.

Borgerhouts Talent

Tijdens deze Week van de Amateurkunsten geven we ook het startschot aan Borgerhouts Talent, waarmee we de passie van Borgerhoutenaren die met kunst bezig zijn in de kijker plaatsen.

Borgerhouts Talent kan zich organiseren in bijvoorbeeld een koor, een toneelvereniging of een kunstenaarscollectief. Maar net zozeer kan talent zich individueel ontwikkelen. Denk maar aan een schilder, een schrijver of singer-songwriter. Deze verscheidenheid aan personen en disciplines en de passie hierachter willen we een gezicht geven via fotoreportages en filmpjes. Want creatief met kunst bezig zijn is plezierig, ontspannend, verrijkend en leerrijk.

 Vanaf 18 april komen de eerste foto’s en filmpjes online op www.borgerhoutstalent.be.

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!