Marathonlopers door feestelijke Tuinwijk en Spoor Oost

Op zondag 23 april lopen de deelnemers aan de Antwerp Marathon door Borgerhout. Moedig de lopers aan in de Tuinwijk en op Spoor Oost.

In de Tuinwijk is de passage van de Antwerp Marathon al jaren een mooie reden voor een feestje! Wijkvereniging Vreugde en Vermaak zorgt voor heel wat animatie waar zowel de lopers als de buurtbewoners van genieten. Verwacht je aan veel muziek, sfeer en uiteraard een hapje en drankje. Er volgen optredens van onder andere talent uit de buurt, DancEmotion, Tataké Taiko en een drumband.

Sinds vorig jaar maakt ook Spoor Oost deel uit van het parcours. Een lange rechte lijn aan het einde van het parcours… Buurtvereniging Oostnatie zal er de lopers een hart onder de riem steken. Kom de ‘regenboogtunnel’ bewonderen waar de marathonlopers als eerste door mogen rennen. Wil je er zelf ook eens door lopen, schrijf je dan in voor de Reuzenloop op 14 mei.

Loop je mee met de 10 Miles? Kom dan ’s morgens eerst de marathonlopers aanmoedigen in de Tuinwijk en op Spoor Oost. Tussen 10.30 en 13.30 uur zie je de marathon massa passeren in Borgerhout.

Hou ook de mobiliteitsinfo in het oog op www.sportingA.be, aangezien een deel van Borgerhout tijdelijk verkeersvrij wordt gemaakt voor de lopers. Het volledige parcours van de marathon vind je hier.

Animatiezone Antwerp Marathon

Griffier Schobbensplein, Borgerhout
Spoor Oost, Buurtspoorweglei, Borgerhout
gratis
Zo 23/4 vanaf 10.30 uur

 

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!