Neem uw A-kaart mee naar 't Werkhuys

Vanaf nu kan u uw A-kaart gebruiken in het gezelligste huis van Borgerhout. Muziek, theater, koken, dansen, spelen, of gewoon een krantje lezen? In 't Werkhuys valt er veel te beleven! U spaart er een A-kaartpunt bij elk bezoek.

't Werkhuys

't Werkhuys is een socio-cultureel ontmoetingscentrum. Het biedt ruimte aan groepen en individuen om te creëren, repeteren, na te denken of gewoon samen te komen. Yoga, toneellessen, kinderflamenco, vakantieateliers of circus voor groot en klein? Bekijk het aanbod waarvoor u zich kan inschrijven.

't Kaffee

Kloppend hart van 't Werkhuys is het gezellige Kaffee. Hier bent u welkom om iets te drinken, te eten en dagelijks een krantje of een tijdschrijft te lezen. Beginnend talent krijgt hier regelmatig een podium, op dinsdag kan u mee handwerken en op maandag is de piano geheel de uwe tijdens Pianoblues. En als de zon komt piepen, is het heerlijk vertoeven op de grote binnenkoer met terras, onder den boom.

Elke vrijdagavond om 18u30 opent bovendien de befaamde Volxkeuken waar u aan 5 euro een warme maaltijd kan eten in een gezellige sfeer. Vaak werken ze rond een thema of komt er een groep optreden. 

Met uw A-kaart

  • Bij elk bezoek kan u een A-kaartpunt sparen in 't Kaffee.

Meer info

't Werkhuys
​Zegelstraat 13, Borgerhout
't Kaffee is open van maandag tot vrijdag van 12 uur tot middernacht.
www.werkhuys.be

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!