Lopers door cultuurhuis Rataplan Victoriano Moreno

Unieke 'urban' Reuzenloop

De vijfde editie van de Reuzenloop loopt op zondag 14 mei dwars door vijf gebouwen. Een miniversie van de populaire Urban Trail in Borgerhout, met animatie en muziek, een regenboogtunnel op Spoor Oost én een nieuwe aflossingsloop.

Het concertgebouw Trix, cultuurhuis Rataplan en de Open School werden vorig jaar al doorkruist, nu komen daar nog twee nieuwe gebouwen bij. Via onze Facebookpagina ben je als eerste op de hoogte welke! Op verschillende plaatsen op het parcours is er muziek of animatie en op Spoor Oost komt een heuse regenboogtunnel om door te lopen. Het wordt de eerste stratenloop zonder saaie stukken. Loop jij 4, 8 of 12 kilometer?

Nieuw: aflossing 12 km

Ook nieuw is de aflossingsloop: 3 lopers kunnen als team lopen en elk 4 van de 12 km afleggen. Loop samen met je gezin, bedrijf, vrienden of vriendinnen en moedig je teammaats aan voor een topprestatie! Bedenk een leuke teamnaam en ren je samen in de geschiedenisboeken!

Gratis Kidsrun

Kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen helemaal GRATIS deelnemen aan de Kidsrun. Meer nog: elke deelnemer krijgt een medaille en een drankje aan de finish. Er is een parcours van 400 meter (4 t/m 8 jaar) en 1.000 m (9 t/m 12 jaar). Vanaf 13 uur staan de Speltrappers van Jeugddienst Borgerhout klaar voor een massaopwarming aan het grote podium. Het eerste startschot knalt om 13.20 uur.

INSCHRIJVEN

Schrijf je in via www.inschrijven.be

  • Voorinschrijving: € 3,00
  • Daginschrijving: € 5,00

Tijdsschema

    Uur Wedstrijd
13.20 uur Kidsrun
14.00 uur 4 en 8 km
15.15 uur 12 km en aflossing 12 km

Loop voor het goede doel

Bij je deelname aan de Reuzenloop heb je de kans om voor het goede doel te lopen. Bij je inschrijving kan je zelf een bedrag kiezen om te storten aan de Borgerhoutse hulporganisatie Al Ikram. Zij zorgen voor kleding- en voedselbedeling aan kansarmen in Antwerpen.

Terlopleinfeest

De start en aankomst van de Reuzenloop is al enkele jaren op het grootste buurtfeest van Borgerhout: het Terlopleinfeest. Er is een gevarieerd aanbod met heel wat kinderanimatie, voetbal, kortfilms, theater en een mooi muziekprogramma. Op het hoofdpodium dit jaar weer mooie namen zoals de Karavaan van Madam Fortuna, MC Younes en als afsluiter een absolute superster: Rachid Kasmi!

In de wereldse eetstraat op het Terloplein kan je heel wat exotische nieuwe smaken ontdekken, maar evengoed een frietje steken.

De laatste updates en informatie: www.facebook.com/TerlopleinfeestReuzenloop 

Springfoto in de Open School Victoriano Moreno
Loop o.a. dwars door deze Open School

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!