Start to run loper

3, 2, 1…Start to Run

Op dinsdag 30 januari ('t Keerpunt) en op maandag 12 februari (Te Boelaarpark) start Brabo Atletiekclub met verschillende loopcursussen in Borgerhout. Afhankelijk van uw niveau kiest u voor Start to Run, Keep on Running of 10 Miles.

Zin om in groep te lopen, uw hoofd leeg te maken na een drukke dag of te trainen voor de Reuzenloop op 13 mei? Trek uw loopschoenen aan en kies uit 5, 10 of 15 km. Het doel is om na 12 weken de gewenste afstand te lopen op een matig tempo.

In Borgerhout zijn er op verschillende plaatsen én op verschillende dagen en uren loopcursussen, er is dus zeker wel een moment bij dat voor u past: 

't Keerpunt, Prins Leopoldstraat 51

De lessen vinden plaats op dinsdag om 17 uur en zaterdag om 10 uur. Deelnemen kan met de beurtenkaart van Buurtsport of door inschrijving via www.ac-brabo.be/start-to-run. Deze loopcursus is een samenwerking met Buurtsport en Atlas. Meer info: 0470 87 41 54 of buurtsport.oudborgerhout@stad.antwerpen.be

Te Boelaarpark

De lessen vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag om 20 uur. Deelname kost 30 euro of 10 euro voor mensen met kansentarief. Inschrijven kan via www.ac-brabo.be/start-to-run. Nog niet overtuigd? De eerste les wordt vooraf gegaan door een infomoment om 19.30 uur. Zo komt u alles te weten over het verloop van de lessen. Nadien kan u zich inschrijven. Afspraak aan de ingang op de hoek Karel De Preterlei/Gitschotellei.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!